seizoen 3.0 is er

Beveiliging bij de renovatie!

Denken aan onze veiligheid

Tijdens een renovatie moet je werkelijk aan alles denken! Naast het kiezen van de juiste materialen en kleuren, is het essentieel om ook stil te staan bij de beveiliging van je huis.

Voordat je begint met het installeren van de nieuwe technieken, is het verstandig om na te denken over hoe je je huis beter kunt beveiligen.

bekijk onze nieuwste video

Veilig gevoel in huis

De nieuwe ramen hebben uiteraard dubbele beglazing en zijn inbraakwerend zijn, maar voor Eline en haar gezin gaan we toch nog een stapje verder. Alles voor een extra veilig gevoel in het Huis. Daarom hebben we besloten om samen met MATT Security te kijken naar de mogelijkheden om onze woning optimaal te beveiligen.

ontdek MATT security

advies van MATT security

Bewegingsdetectoren
We beginnen met het installeren van bewegingsdetectoren in een mooi wit design. Deze detectoren zorgen ervoor dat elke beweging in huis wordt opgemerkt. 

alarmsystemen voor je woning

Bedieningsdisplay
Daarnaast komt er een display waarmee we het alarmsysteem kunnen bedienen. Het mooie aan dit systeem is dat we het ook via een app kunnen bedienen! Zo kunnen we altijd en overal een oogje in het zeil houden.

bedieningssysteem

Rook- en hittedetectors met sirene
Om nog meer veiligheid te garanderen, plaatsen we rook- en hittedetectors die ook zijn uitgerust met een inbraak- en brandsirene. Dit zorgt ervoor dat we niet alleen beschermd zijn tegen inbraak, maar ook tegen brand. Een dubbele geruststelling!

branddetectie

Camera’s in zwart of wit
Om het geheel compleet te maken, installeren we enkele camera’s. Afhankelijk van de gevel kiezen we voor zwarte of witte camera’s, zodat ze perfect opgaan in het design van ons huis. Deze camera’s geven ons een extra gevoel van veiligheid en maken het mogelijk om altijd te zien wat er rondom ons huis gebeurt.

camerabewaking

advies van MATT security

Beveiligingsproducten plaatsen op einde van onze renovatie

Zodra alle renovatiewerkzaamheden zijn afgerond en het schilderwerk gedaan is, kunnen we deze beveiligingskeuzes gaan plaatsen. Het is een fijn gevoel om te weten dat we alles doen om ons huis en gezin te beschermen.

volg het hele verbouwavontuur

advies van MATT security

Heb je beveiligingsadvies nodig?

Ben je zelf ook bezig met een renovatie of heb je een bedrijf en heb je behoefte aan beveiligingsadvies
Contacteer ook MATT Security! De selectie van onze friends doen we selectief, dus zeker een aanrader.

Ziezo, op naar de volgende beslissing in onze renovatie! Veiligheid staat voorop, en met deze stappen kunnen we met een gerust hart verder werken aan ons droomhuis.

maak een afspraak

Delen

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.