Eindeloos veel creativiteit met 3D-wanddecoratie

16 feb 2023

Onze trouwe volgers weten ondertussen dat we voor de inrichting van een huis altijd zoeken naar de meest creatieve toepassingen. Een unieke verftechniek, meubels in originele vormen, experimenteren met kleur..., we proberen graag heel wat ideeën uit! Nog zo'n voorbeeld van originaliteit in huis, is 3D-wanddecoratie! Naast je muren schilderen of behangen, kan je er ook voor kiezen om wandpanelen te plaatsen, om zo een speelse of juist chique look te creëren bij jou thuis! Benieuwd naar de wanddecoratie van Friend Orac Decor? Wij werden bij hen uitgenodigd om kennis te maken met een groot aanbod aan wandbekleding, inclusief de allernieuwste collectie! 

Benieuwd naar de meest unieke settings? Check de video hieronder!

tip: bewaar op Pinterest

Als je ons al een tijdje volgt, zal je deze wanddecoratie zeker herkennen. Voor ons eerste renovatieproject, Sundae Huis 1.0, waren we ook al overtuigd van de wandpanelen van Orac Decor. Ze pronkten niet alleen in de eet-en zitkamer, maar ook de master bedroom en tienerkamer werden dankzij deze unieke wandbekleding extra stijlvol. Geniet nog eens mee van het resultaat hieronder! 

Het leuke aan de wanddecoratie van Orac Decor, is dat je voor gelijk welke kamer in huis een toffe look kan samenstellen, zowel in de zitkamer als in de badkamer. Modern, klassiek, speels, classy... Er is voor elk wat wils!

Good to know:

  • de panelen zijn zeer DIY-friendly en dus gemakkelijk zelf te plaatsen
  • ze zijn ook ontworpen zodat je ze kan overschilderen in je favoriete kleurtje
  • daarnaast is de wanddeco van Orac Decor ook waterbestendig
  • de panelen hebben ook een positief akoestisch en thermisch effect 

Je zou voor minder fan worden! 

In het Sundae Huis 2.0 zullen we zowel in de master bedroom en tienerkamer als in de leefruimte, 3D-wandpanelen plaatsen.

Check hieronder onze ideeën tot nu toe! 
We deden tijdens ons bezoekje aan Orac Decor heel wat inspiratie op, zeker toen we de nieuwe collectie mochten ontdekken! Welke panelen we definitief zullen kiezen? Dat laten we jullie zoals altijd weten op onze Instagrampagina

Nieuwe ontwerpen in de kijker

SLOPE is een vierkant 3D-wandpaneel (1x1m) met een uniek 'blokjes' design. Het paneel is de ideale oplossing als je een lambrisering wil van een meter hoog en is ook ultra snel en gemakkelijk te plaatsen. Eén zo'n paneel kan zelfs dienen als kunstwerk op zich. Een mooie nieuwkomer in de collectie! 

Voor de art-decofans is er vanaf nu ook 'VALLEY LOOP', een speels paneel dat je muur meteen die extra touch geeft. Organische vormen zijn op dit moment hélemaal in dus deze kan niet op een beter moment komen! Wat een eyecatcher! 

Onze persoonlijke favoriet: BAR MIX! Zoals de naam van dit nieuwe ontwerp al doet vermoeden, is het paneel net als een BAR-code op je muren! Met dit wandpaneel kan je op een creatieve manier lijnen verwerken, in een onregelmatig patroon dat een unieke uitstraling creëert! 

Nog zo'n topper: de TRACK & RIPPLE wandpanelen! Prachtig toch in deze setting? De rechthoekige panelen met afgeschuinde lijnen in het ontwerp brengen de gezelligheid in elke kamer naar boven. Keuze tussen TRACK en RIPPLE, dat wil zeggen: keuze tussen een dun en nóg dunner ontwerp. 

Een elegante overgang tussen wandpanelen: de RIBBON wandlijst! Dit is een klein, schattig, maar elegant, afgerond ontwerp dat een mooie overgang vormt tussen twee wandpanelen. Maar deze wandlijst kan zeker ook op zichzelf een mooie realisatie vormen! 

Over naar een iets groter ontwerp (en da's een understatement ;-)): de SQUARE. Dit profiel is oorspronkelijk ontworpen als plint, maar ook als wandpaneel en wandlijst is deze een perfect inzetbaar! Een tijdloos ontwerp dat in elke ruimte de show steelt!

Ontvang gratis stalen! 

Ben je overtuigd van de kracht van Orac Decor wanddecoratie, maar twijfel je tussen een aantal producten? No worries, je kan met onze code 3 GRATIS samples ontvangen, zodat je ze thuis op het gemak kan vergelijken. Zo maak je zeker de juiste keuze! 

Voeg tijdens het afrekenen de code 'SUNDAE' in en geniet van deze actie tot het einde van het jaar! 

Bestel een staal 

We kunnen alvast wegdromen naar de plaatsing van de 3D-wandpanelen!

Delen:

reacties

Reactie plaatsen