seizoen 3.0 is er

Keuzes, keuzes en nog eens keuzes: onze reis naar het ideale interieur

Geen keuzestress

Het kiezen van de juiste materialen en stijlen voor je huis kan soms aanvoelen als een eindeloze zoektocht. Maar het is echt de moeite waard om hier de tijd voor te nemen. Luister goed naar je huis: welke sfeer straalt het uit? Wat past het beste bij jullie als bewoners? Wij begrijpen dit als geen ander, en daarom zijn we zo blij met de geweldige partners met wie we samenwerken. We hebben ze zorgvuldig voor jullie geselecteerd, zodat jullie al iets minder keuzestress hebben!

Vandaag bezoeken we The HUB in Gent, een inspirerende plek waar verschillende merken hun materialen presenteren aan ontwerpers en verbouwers. Het is de perfecte locatie om ideeën op te doen. We zijn extra enthousiast omdat enkele van onze friends hier ook aanwezig zijn.

Ben je klaar om inspiratie op te doen? En nieuwsgierig naar alle mogelijkheden voor het Huis van Seizoen 3.0?
Kom met ons mee!

bekijk onze laatste video

inspiratie opdoen in The Hub

Waarvoor kiezen wij?

Liquidfloors
De gietvloer van LiquidFloors lijkt ons een uitstekende keuze voor het gelijkvloers. Het biedt een optimale reflectie van het daglicht en is zeer praktisch in onderhoud.

ontdek Liquidfloors

Woodstoxx
De zitput vraagt echt om een gezellige parketvloer. Ondanks de enorme keuze in stijlen en budgetten, denk ik dat we bij Woodstoxx onze perfecte match van parket voor in de zithoek zullen vinden!

ontdek Woodstoxx 

Orac
Bij Orac zijn we al twee seizoenen fan van hun wandpanelen en plinten. Deze zullen we zeker toepassen in dit Huis. Met code ‘SUNDAE’ kan je 3 gratis stalen aanvragen!

bestel hier je gratis stalen

Tyles
Naast Gent is er ook een HUB in Antwerpen, waar Tyles uitblinkt met hun keramische tegels, perfect voor bijvoorbeeld de badkamer. Binnenkort zullen we ook hun showroom bezoeken om nog meer inspiratie op te doen.

ontdek Tyles

Inspiratie opdoen, lukt hier erg goed. Zo kan je zelf ter plekke je moodboard maken!

inspiratie opdoen in The Hub

aan de slag met onze inspiratie!

En nu aan de slag met onze inspiratie!

Het bezoek aan de HUB heeft ons geholpen om onze keuzes beter in kaart te brengen. Door de verschillende stalen te bekijken en aan te raken, krijgen we een beter beeld van wat er mogelijk is en wat het beste bij ons Huis past. De samenwerking met onze friends, zoals LiquidFloors, Orac, Woodstoxx en Tyles maakt dit keuzeproces niet alleen makkelijker maar ook leuker.

Benieuwd hoe wij met dit alles aan de slag zullen gaan? Blijf ons verder volgen!

volg ons avontuur

Delen

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.