seizoen 3.0 is er

Luxaflex® raamdecoratie bij Vlatex Home voor het Huis!

Terug naar bekend terrein

Na een geweldige eerste samenwerking met Vlatex Home konden we niet wachten om terug te keren! Hun gerichte advies en inspirerende aanbod is precies wat we nodig hebben voor Seizoen 3.0. Vlatex Home is een concept interieurwinkel waar je veel van onze friends kunt terugvinden. Vandaag komen we er terecht voor Luxaflex®!

Luxaflex® biedt raamdecoratie in allerlei stijlen en kleuren, en laten we nu net voor heel wat ramen in het Huis nog decoratie moeten uitkiezen. Ideaal dus om verschillende mogelijkheden toe te passen en jullie te inspireren.

ontdek Luxaflex® bij Vlatex Home met ons

Voel, test en combineer

Vlatex Home biedt een unieke ervaring waarbij je de Luxaflex® producten niet alleen kunt bekijken, maar ook daadwerkelijk kunt testen. Levensgrote displays geven je de kans om de bediening en functionaliteit van verschillende producten zelf te ervaren. Bovendien hebben ze uitgebreide collectieboeken waarin je alle stalen in het echt kunt zien en voelen. Zo krijg je een duidelijk beeld van de texturen en kleuren. Combineer deze stalen met andere interieurstalen die je al hebt, om een inspirerend moodboard te creëren.

bezoekje aan Vlatex Home

De kracht van raamdecoratie

Bij eerdere Sundae-projecten hebben we al gemerkt dat raamdecoratie een gigantisch verschil maakt in het brengen van sfeer in een woning. Het is een absolute meerwaarde voor diverse redenen:

De sfeer:
raamdecoratie kan een ruimte in huis meteen een compleet nieuwe uitstraling geven. Wat ons betreft naar sfeermaker een absolute goeie investering!

Privacy:
je voelt je prettiger in een ruimte waar je je op bepaalde momenten kunt afsluiten van de buitenwereld om het extra cozy te maken in huis. Cocooning zoals ze dat noemen ;-)

Verduistering & bescherming:
een must voor slaapkamers, zodat je heerlijk kunt slapen (en vooral eens uitslapen). Bovendien creëer je bescherming tegen fel zonlicht.
 

Akoestiek:
zachte stoffen in raamdecoratie kunnen echo's en galm verminderen. Ze absorberen geluidsgolven, met name in ruimtes met harde oppervlakken, en helpen zo het algemene geluidsniveau in de kamer te verminderen.

Om harmonie tussen de materialen te creëeren, leg je best een moodboard uit. Zo vorm je een setting per kamer.

Luxaflex®: onze keuze voor kwaliteit en diversiteit

Bij Vlatex Home vonden we precies wat we zochten bij Luxaflex®, een merk dat op maat gemaakte raamdecoratie biedt van de beste materialen en met oog voor detail. En biedt werkelijk alles aan:

 1. rolgordijnen: met innovatieve opties zoals Twist® rolgordijnen, Luxaflex LightLine® rolgordijnen, Silhouette® shades: een must-have in elk huis, stijlvol en functioneel.
 2. geplooide producten: Duette® shades of plissé shades, dat zijn zachte stoffen lamellen die een elegante uitstraling geven.
 3. jaloezieën: beschikbaar in verticaal of horizontaal en in hout, aluminium of pvc, voor een strakke of natuurlijke look.
 4. vouwgordijnen: deze plooien zich horizontaal en zijn eenvoudig te bedienen.
 5. overgordijnen: de klassieke sfeermaker die in geen enkel huis mag ontbreken, als je het ons vraagt!
 6. shutters: ook wel binnenluiken genoemd. Ideaal om de zon tegen te houden terwijl je toch wat licht binnenlaat.

ontdek Luxaflex®

Eline op bezoek bij Vlatex Home

Eline op zoek naar de mooiste raamdecoratie voor de vele ramen in het Huis

Waarom Luxaflex®?

Luxaflex® biedt op maat gemaakte raamdecoratie, voor elke kamer en elke stijl. De producten zijn afgestemd op de persoonlijke behoeften van de klant en bieden tal van mogelijkheden in design, kleuren en stoffen. De Luxaflex® dealers bieden de nodige diensten voor de consument: technisch en esthetisch advies, opmeting en installatie.

Nood aan nieuwe raamdecoratie in je huis?

vind een showroom in je buurt

PowerView® automation

Creëer jouw smart home!

Gezien we hier en daar willen genieten van comfort, voorzien we in het Huis ook hun PowerView® automation. Dit draadloze systeem maakt het mogelijk om raamdecoratie te bedienen via een wand- of afstandsbediening, de PowerView® app of zelfs met je stem. 

Voordelen van PowerView® automation:

 • smart home comfort: bediening van je raamdecoratie waar en wanneer je maar wilt.
 • gemakkelijk in gebruik: stel alles eenvoudig in voor de perfecte lichtinval.
 • geautomatiseerde bediening: zorgt voor optimale privacy en veiligheid.
 • kindveilig: geen gevaarlijke koorden meer in huis.
 • deskundige installatie: alles wordt professioneel geïnstalleerd en opgemeten door het Vlatex team.

ontdek PowerView® automation

nu alles opmeten en verlangen naar het eindresultaat!

Next up

Nu is het tijd om alles op elkaar af te stemmen, een offerte te laten opstellen door Anne-Sophie van Vlatex Home en dan kan alles opgemeten worden. We kunnen niet wachten om het eindresultaat te zien!
Ben je ook benieuwd?
Blijf ons volgen voor meer updates en inspiratie!

Delen

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.