seizoen 3.0 is er

Op zoek naar tapijten voor cosy corners in het Huis

Op zoek naar tapijten voor cosy corners in het Huis

Welkom in de betoverende showroom van Ligne Pure, Eline is al helemaal in haar nopjes in het midden van deze prachtige tapijten. We zijn ontzettend blij om deze collecties met jullie te delen. Laat je verleiden door de schitterende ontwerpen van Ligne Pure, een merk dat synoniem staat voor Belgisch vakmanschap en unieke tapijten voor elke stijl. 

Benieuwd? Check it out!

bekijk hier onze nieuwste video

showroom Ligne Pure

Belgisch vakmanschap op zijn best

Elk tapijt van Ligne Pure is handgemaakt met een ongeëvenaarde precisie. Vanaf het verven van de grondstoffen en de selectie van garens tot de laatste afwerking, wordt elk detail met zorg en aandacht behandeld. Vanuit de ontwerpstudio in België komen moodboards, materialen, texturen en kleuren samen tot unieke creaties en interieurconcepten.

ontdek Ligne Pure

showroom van Ligne Pure

showroom van Ligne Pure

De Visie van Maghalie Dooms

Maghalie Dooms staat garant voor de collecties bij Ligne Pure. Zij en haar team zetten elk design met de grootste zorg op punt. Ze laten zich inspireren door internationale culturen en tradities. Met een sterke focus op kwaliteit, duurzaamheid en lokale productie streven ze naar een ethische en ecologische toekomst.

Ligne Pure heeft veel tapijten die perfect passen bij de moodboards en de sfeer die we voor ogen hebben om het Huis helemaal aan te kleden, dus kiezen zal nog een moeilijke opgave worden!

check hier nog eens onze moodboards

Perfecte tapijten voor elk interieur

Bij Ligne Pure vind je voor elke stijl een passend tapijt. Of je nu op zoek bent naar een gedurfd stuk voor in de zithoek, een dunner tapijt voor onder de eettafel, of een comfortabel tapijt voor in de slaapkamer, Ligne Pure heeft het allemaal. Benieuwd naar onze ideeën voor het interieur? Check it out!

Zithoek
In de verzonken zithoek mag een tapijt met wat 'pit' liggen. We denken hier aan de prachtige Meadow.

shop Meadow

Eetkamer
Onder de eettafel is een dunner tapijt ideaal, zodat het schuiven van stoelen nog makkelijk gaat. De Oat blijkt hier een mooie keuze.

shop Oat

Slaapkamer
Wij vinden een tapijt in de slaapkamers een absolute must! Voor de master bedroom denken we aan de stijlvolle Tedi.

shop Tedi

Slaapkamer kids
Onder Ella's en Anna's bed komt ook een zacht tapijt te liggen. Ella gaat voor een groene touch zoals de Coastal en Anna blijft trouw aan haar Ibiza-stijl nl de Check.

shop Coastal shop Check 

duurzame keuze 

Onze duurzame keuze

Zoals je misschien al eerder hebt opgevangen, willen we zoveel mogelijk ons steentje bijdragen aan duurzaamheid. De tapijten van Ligne Pure passen perfect in dit plaatje.

Hun focus op ethische productie en ecologische verantwoordelijkheid blijkt uit het gebruik van milieuvriendelijke materialen, innovatieve technieken, alternatieve energie, recycling en duurzame verpakkingen.

Ze verkleinen hun ecologische voetafdruk door prioriteit te geven aan lokale productie. Bovendien waarborgen ze veilige arbeidsomstandigheden, eerlijke beloning en respect voor ambachtslieden!

ontdek meer over duurzame keuzes van Ligne Pure

showroom van Ligne Pure

ontdek zelf de collectie van Ligne Pure

Interesse in de collectie?

Ook verliefd geworden op deze prachtige collectie?
Neem een kijkje op hun website en ontdek hét tapijt die perfect bij jou en jouw interieur past.

ontdek de website

Delen

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.