een goede nachtrust en bed l woontip
Woontips

Tips and tricks voor een goede nachtrust én bed!

Heb je soms last van een pijnlijk gevoel wanneer je wakker wordt of lig je 's nachts te woelen zonder in slaap te kunnen vallen? Misschien is jouw bed wel de boosdoener. Het is belangrijk om een bed te kiezen dat bij jou past, zodat je optimaal kan slapen en je lichaam goed kan herstellen.

Wil jij voortaan heerlijk slapen en fris wakker worden? Check dan zeker onze tips en vind het bed dat bij jou past, zodat je voortaan als een roosje kan slapen!

Tip 1: Deel je bed in twee

Verschil je erg met je partner op vlak van gewicht of lichaamsbouw? Of slaapt je partner liever op een zachte matras en jij liever op een stevige? Kies dan voor twee aparte matrassen. Ja, dat kan, twee aparte matrassen in één bed. Bij onze friend Beka® heb je de optie om elk deel van je bed individueel te kiezen en zo een uniek bed op maat te creëren. Op die manier hebben jullie beide een goede matras en kan je samen genieten van een goede nachtrust. Ideaal dus!

Tip 2: Comfort > Design

Voordat je begint met het stylen van je droomslaapkamer, moet je eerst denken aan het belangrijkste aspect: comfort

First things first! Een goede nachtrust begint bij een matras dat op jouw lijf geschreven is. Zorg dat je zonder pijn de dag begint en focus daarna op het creëren van de perfecte slaapkamer. Want wie wil er nu niet heerlijk wegdromen in een mooi bed dat perfect past bij je stijl en slaapbehoeften

Heb jij de perfecte matras gevonden? Bekijk dan de mogelijkheden voor een leuk bed dat in je interieur past. Bij Beka® heb jij de touwtjes in handen, want niet alleen de matras kan je samenstellen. Je kan ook het bedkader samenstellen naar je eigen stijl. Je kan kiezen uit verschillende bedkaders, hoofdborden, stoffen en poten. Top toch?!

Twijfel je over de stof van jouw Beka®-bed? Op de website kan je gratis stofstalen bestellen, zodat je op je gemak kan kiezen! Neem dus zeker eens een kijkje online! 

Tip 3: raadpleeg een expert

Een nieuw bed kopen doe je niet halsoverkop. Het is belangrijk dat je de nodige research doet. Vraag advies bij een slaapexpert. Die zal luisteren naar jouw wensen en eventuele klachten. Samen met jou zal de expert het perfecte bed samenstellen.

Ben jij op zoek naar zo'n expert? Breng dan een bezoekje aan een van de Beka®-verkooppunten bij jou in de buurt. De slaapexperts ter plaatse zullen je met veel plezier helpen!

enkele weetjes:

0.1: maak het donker
Houd het licht buiten door de gordijnen te sluiten of de rolluiken naar beneden te doen. Zo voorkom je dat je ’s ochtends voortijdig wakker wordt.

0.2: zorg voor een goede temperatuur
Als het in je slaapkamer te warm of net te koud is, kan dat je nachtrust verstoren. Je kan hierdoor moeilijk in slaap vallen en wordt hier soms wakker van midden in de nacht.

0.3: eet gezond
Eet jij graag stevige kost? Geen probleem, maar eet niet te laat en vermijd zware maaltijden vanaf twee uur voor het slapengaan. Heb je toch nog zin in en kleine snack? Kies dan voor een stuk fruit.

0.4. vermijd schermen voor het slapengaan
Check jij snel nog even je sociale media op je smartphone of kijk je nog even tv voordat je het licht uitdoet? Dit verstoort je nachtrust. Vervang deze routine bijvoorbeeld door een boek lezen of een lekker warm bad nemen.

Beka® is al 85 jaar actief en dat merk je. Het bedrijf is zelfs erkend als hofleverancier van België! Genoeg redenen dus om voor Beka® te kiezen :-)! Check dus zeker even hun website!

Wij kiezen voor ons project ook voor Beka®: één voor de master bedroom en één voor de jeugdkamer. Ben je benieuwd naar onze keuzes? Later zullen we hier meer over vertellen! Mis dus geen enkele aflevering van Het Sundae Huis! 

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.