Belisol

Delen:

Categorie:

Ramen en deuren

Belisol maakt kwaliteitsramen en deuren in pvc, aluminium en hout. Alles is op maat en wordt gecreëerd volgens de laatste normen op het gebied van isolatie. Met de juiste keuze van profiel en glas bespaar je flink op je energiefactuur! Een Belisol-adviseur geeft jou altijd begeleiding op maat en beantwoordt met veel plezier al jouw vragen. 

Ramen en deuren zijn een belangrijke investering in het gezinsbudget en daar staat kwaliteit tegenover. Op elke werf past Belisol de perfectie toe. En ook op de relatie met de klant. Van bij de aanvang van het project zijn dus alle verrassingen uitgesloten. De gemaakte afspraken over timings beschouwt Belisol als een engagement waarvan niet wordt afgeweken. En omdat Belisol zeker is van de kwaliteit van hun producten én van hun plaatsing, krijg je er nog eens 10 jaar garantie bovenop.

Voor het eerste Sundae Huis werkten we samen met broers Arno en Gil, zaakvoerders van Belisol Roeselare - Kortrijk - Ieper. Een jeugdig team dat perfect inspeelde op onze wensen! Na deze vlotte samenwerking, kiezen we ook voor de ramen van het tweede Sundae Huis voor Belisol! 

Zoek via de site een showroom het dichtste bij jou in de buurt.

Contacteer Belisol: