Over Sundae

Hey, we’re Sundae!

Sundae verwelkomt je in een inspiratiewereld vol haalbare woonideeën. We kijken binnen bij de everyday interieurliefhebber en transformeren eigenhandig renovatiepanden in samenwerking met onze Sundae Friends.

Het gelukzalige gevoel van een zondagmiddag: in alle eenvoud genieten van vrijheid, thuis zijn en familie. Da’s waarop het concept van Sundae gebouwd is.  

Authentieke woonverhalen
We brengen geen ideaalbeeld maar vinden inspiratie in interieurs waarin geleefd en gedeeld wordt. Onze woonverhalen tonen de leefwereld van echte mensen met uiteenlopende interieurstijlen, van DIY’ers tot designfanaten. Zo willen we een community creëren waar elke interiorista creatief geprikkeld wordt. 

Renovatieprojecten in partner(friends)ship
Sundae brengt ook online een eigen verbouwproject. Samen met onze Friends knappen we het Sundae Huis helemaal op om er anderen een warme thuis te bieden. Volg ons verbouwavontuur en doe ideeën op om zelf aan de slag te gaan. 

Denk je dat jouw producten perfect binnen een Sundae-project zouden passen?
Let’s partner up! Geef een seintje via
eline@sundae.be

Groetjes!
Zara, Charlotte, Josefien & Eline

Met Sundae omarm je that Sunday feeling!

A Sundae story

'Founder' en bezieler Eline Rousseau (40) stond 8 jaar geleden aan de wieg van Roomblush, een behanglabel slash online brand met meer dan 30.000 Instagram-volgers. Dankzij een unieke profilering en het directe contact met de eindconsument groeide Roomblush uit tot een sterk en gewaardeerd merk. 

Intussen heeft Eline toegang tot een uitgebreid netwerk van influencers met wie ze nu via Sundae haar passie voor wonen verder deelt. Vanuit een gemis aan authenticiteit groeide het idee om een home & lifestyle-platform te lanceren waar dagdagelijkse interieurs en praktische tips centraal staan. Met een goed getraind oog voor woontrends en ervaring met renovaties was de combinatie met eigen verbouwprojecten snel gemaakt.