Hey, we’re Sundae!

Sundae verwelkomt je in een inspiratiewereld vol haalbare woonideeën. Wij nodigen je uit om een kijkje te nemen in het dagelijkse leven van interieurliefhebbers zoals jij. Daarnaast geven we samen met onze friends renovatiepanden een persoonlijke en eigentijdse touch. 

Kortom, een echt interieurplatform, waar je héél veel inspiratie kunt opdoen om te gaan bouwen, verbouwen en te gaan stylen.

Authentieke woonverhalen

Duik mee in echte woonverhalen, waar perfectie plaatsmaakt voor interieurs waarin geleefd wordt. We nemen je mee in de leefwereld van gewone mensen met allerlei stijlen, gaande van DIY’ers tot gepassioneerde designliefhebbers. Zo creëren we een community waar elke interiorista creatief van geprikkeld wordt. 

Check onze woonverhalen

Renovatieprojecten met onze friends

Daarnaast renoveert Sundae ook eigen verbouw projecten. Samen met onze friends nemen we jaar na jaar de uitdaging aan om stap voor stap een oud pand op te knappen. Volg onze verbouw avonturen, waar we allerlei handige tips & tricks delen en inspiratie bieden voor leuke woonideeën. Of je nu zelf aan de slag wilt gaan of gewoon nieuwsgierig bent naar onze renovatie stories, volg ons op onze verbouwreis!  

Het Sundae Huis 1.0    Het Sundae Huis 2.0

Authentieke content creatie voor
lifestyle- en interieur brands

Heb je moeite om pakkende content te creëren voor je lifestyle- of interieurmerk op sociale media?
Of ontbreek je simpelweg aan tijd? Wij zijn dé ideale contentpartner! Met jarenlange ervaring in contentcreatie en marketing voor interieurmerken, brengen wij verhalen tot leven die écht bij je branding passen. Authentieke storytelling staat centraal. Of het nu gaat om het opbouwen en beheren van je sociale mediakanalen, het aantrekken van meer websitebezoekers via Pinterest of het verspreiden van je merk via samenwerkingen met influencers- wij regelen het voor je. 

Geef je merk een boost met onze creatieve aanpak!


Meer info over onze content aanbiedingen


Denk je dat jouw producten perfect binnen een Sundae-project zouden passen?
Let’s partner up! Geef een seintje via
eline@sundae.be

The Sundae story

Founder en bezieler Eline Rousseau (43) stond 10 jaar geleden aan de wieg van Roomblush, een behanglabel slash online brand met 50.000 unieke Instagram-volgers. Dankzij een opmerkelijke profileren en het directe contact met de eindconsument groeide Roomblush uit tot een sterk en gewaardeerd merk.

Met een stevig netwerk van influencers deelt Eline nu, via Sundae, haar passie voor wonen. Uit een verlangen naar authenticiteit ontstond het idee om een home en lifestyle-platform te creëren, waar alledaagse interieurs en praktische tips centraal staan. Met haar scherp oog voor de nieuwste woontrends en ervaring in renovaties kwam de combinatie met eigen verbouw projecten vanzelf. 

En dan hebben we Marie, onze content creator, die de renovatie op een no nonsense manier in beeld brengt!


Groetjes!
Eline & Marie & Josefien (behind the scenes)

Vermelding in de pers:

Volg ons op: