Quooker

Delen:

Categorie:

kranen

Dankzij de Quooker-kraan is de waterkoker verleden tijd! Quooker is het eerste bedrijf dat de kokendwaterkraan introduceerde in 1970. Een kraan die ervoor zorgt dat je zonder wachten koken water kan inschenken. Het werd een ware revolutie in de keuken! Het is dan ook een onmisbare tool geworden in keukens over de hele wereld. Bovendien kan je er dankzij de Quooker CUBE zelfs voor zorgen dat er in no-time fris bruisend en gefilterd water uit je kraan komt. 

De Quooker-kraan is niet alleen tijdbesparend, maar wint ook heel wat plaats. De waterkoker neemt geen onnodige ruimte meer in en ook de CUBE is heel compact. Bovendien hoef je nooit meer te sleuren met flessen (bruis) water! 

Dankzij de vele mogelijkheden qua afwerking en vorm van de Quooker-kraan, past de kraan in elk interieur en wordt hij zowat het pronkstok van de keuken. Een duurzame, handige én prachtige kraan dus. Ook in het eerste Sundae Huis was de zwarte Quooker-kraan een stijlvolle én gebruiksvriendelijke toevoeging aan de keuken! 

Voor de verkoop hun kranen werkt Quooker samen met verschillende partners in de keukenindustrie. Eén van die partners is onze Friend Kaster Keukens

Ontdek nog meer voordelen op de website!