Floorify

Delen:

Categorie:

vloeren

Floorify creëert rigide vinyl vloeren die zowel een warme uitstraling hebben én optimaal gebruiksgemak inhouden. Dankzij hun stevige kern zijn ze extra sterk. De vloeren zijn dus niet alleen bestand tegen een schokje, maar ook tegen water en vlekken. Zo kan je je zonder zorgen uitleven op je vloer. Perfect dus ook met kleine kinderen! 

De Floorify vloeren passen in elke kamer van je huis. Laat ze overvloeien van je slaapkamer tot de badkamer of keuken. Afhankelijk van jouw wensen en interieur, biedt Floorify de keuze tussen verschillende kleuren en patronen. Kies je voor planken, visgraat of toch eerder tegels? Voor het Sundae Huis 1.0 kozen we voor deze prachtige terrazzo en houtlook vloeren, en we moeten zeggen: ze zijn méér dan goedgekeurd! Ze maken de ruimte helemaal af en ze zijn ook zó gemakkelijk in onderhoud! We kiezen voor het tweede renovatieproject dus met plezier weer voor Floorify! 

Wist je ook dat je op de site van Floorify drie gratis stalen kan aanvragen? Zo kan je bij jou thuis de voordelen van deze vloeren beleven en gemakkelijk een keuze maken tussen jouw favorieten! 

Meer informatie? Bezoek zeker eens de website! 

Contacteer Floorify: