seizoen 3.0 is er

Onze droomkeuken: finally!

Tijd voor het kiezen van een nieuwe keuken

Whoehoe! Vandaag gaan we op zoek naar een nieuwe keuken voor het Sundae Huis.
We hebben deskundig en creatief advies nodig en daarvoor blijkt Kaster Keukens wederom de perfecte match te zijn!

We bezochten onlangs hun gloednieuwe showroom in Roeselare! Sinds enkele maanden hebben ze deze prachtige ruimte geopend en de blauwe bol is nu toegankelijk voor iedereen met een keuken- en maatwerkproject

bezoek Kaster Keukens met ons!

welkom in de gloednieuwe showroom van Kaster Keukens

Eline & Marie op zoek naar een gloednieuwe keuken 

De ideale match voor Seizoen 3.0!

  • Joviaal en creatief team: het team van Kaster Keukens is niet alleen vriendelijk, maar ook enorm creatief.
  • Meedenken en begeleiden: hoewel we zelf een duidelijk beeld hebben van wat we graag zien, helpt het team echt mee om de juiste sfeer neer te zetten en begeleiden ze je in de keuze van de juiste materialen.
  • Ruimdenkend: Kaster Keukens is ook heel flexibel als het op budget aankomt.
  • Maatwerk: bij Kaster Keukens gaan ze verder dan enkel keukens, je kan er ook terecht voor andere maatwerk!

Wist je dat ook de productie volledig op deze locatie plaatsvindt? Hier komt écht vakmanschap samen met geavanceerde high-tech innovatie.

maak een afspraak

bezoek aan gloednieuwe showroom Kaster Keukens

Samenwerking met diverse leveranciers

Om ons renovatieproject compleet te maken, werken we met verschillende leveranciers die verkrijgbaar zijn bij Kaster Keukens:

ATAG:
ATAG voor mooie én gebruiksvriendelijke keukenapparatuur. Hun toestellen combineren stijlvol design met geavanceerde technologie, waardoor ze niet alleen mooi zijn, maar ook zorgen voor een optimale kookervaring. Of je nu een ervaren chef-kok bent of een enthousiaste thuiskok, met ATAG keukenapparatuur geniet je van efficiëntie én een prachtig ontworpen keuken.

Quooker
Quooker-kraan: voor kokend water in 1,2,3. Ook in Sundae Huis 1.0 & 2.0 zag je zo'n kokendwaterkraan pronken, wij zijn alvast fan! Denk maar aan tijdbesparing, energiebesparing, waterbesparing en minder plastic afval, dit zijn maar een paar voordelen van een Quooker-kraan in huis!

Cosentino
Werkbladen van Cosentino
Bij Cosentino kan je terecht voor allerlei designoppervlakken voor je keuken, badkamer, woonkamer én zelfs voor buiten! De materialen zijn van hoge kwaliteit en perfect voor een keukenwerkblad bijvoorbeeld,  met hun hoge weerstand tegen vlekken of krassen.

Vanca Group
Vanca Group is een commerciële groep, bestaande uit 3 expert productiebedrijven: Vanca (kunststof), Placabois (fineer) en IWP (constructief plaatmateriaal). Ze leveren panelen voor professionals zoals architecten en verwerkers.

Onze ideetjes

Qua stijl denken we aan een fineer van eik, gecombineerd met geschilderde MDF kasten en een kras- en warmtebestendig werkblad. Voor andere ruimtes overwegen we een mooie laminaat. We hebben al heel wat leuke ideeën die we graag met jullie willen delen. Neem een kijkje op ons Pinterest voor een flinke dosis inspiratie!

Wat is het verschil tussen laminaat & fineer?

  • laminaat: een kunststof dat kras-, stoot- en UV-bestendig is, ook onderhoudsvriendelijk en betaalbaar is, maar dus geen écht hout is.
  • fineer: een laagje echt hout op een stabiele kern zoals MDF, met een unieke en natuurlijke uitstraling, maar met een iets kwetsbaarder oppervlak.

En over moodboards gesproken: in de stalenkamer bij Kaster Keukens kun je zelf aan de slag. Hier kun je inspirerende moodboards maken voor jouw keukenrenovatie. Leg verschillende materialen naast elkaar en ontdek de beste combinaties. 

ontdek onze moods

stalen combinaties maken

Eline al aan het wegdromen van haar nieuwe keuken

Benieuwd naar hoe de keuken in het art-deco huis eruit zal zien? 

We zijn zelf ook ontzettend nieuwsgierig naar hoe de keuken en andere maatwerk in het art-deco huis eruit zal komen te zien. Hoewel we nu nog niet te veel willen verklappen, kunnen we wel zeggen dat het uniek en stijlvol gaat worden.

Samen met Kaster Keukens zijn we druk bezig met het ontwerpen van een keuken die perfect aansluit bij de karakteristieke elementen van het art-deco interieur. 

Ben je benieuwd naar wat we met Kaster Keukens gaan realiseren?
Blijf ons volgen voor meer updates en inspiratie!

volg Eline's art-deco avontuur

Delen

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.