seizoen 3.0 is er

Dressing van Ella zelf ontwerpen

Slimme opbergoplossingen voor Eline en haar gezin

Bij Seizoen 3.0 draait alles om de creatie van een prachtig en functioneel huis voor Eline en haar gezin. En zoals elke ouder weet, betekent een gezin vaak veel spullen. Om al deze spullen een plek te geven, hebben we opnieuw onze trouwe friend Maatkasten Online ingeschakeld. Hun innovatieve 3D-tool maakt het ontwerpen en bestellen van maatkasten een fluitje van een cent. In deze blog nemen we je stap voor stap mee door het online bestelproces. En geloof ons, het is echt zo makkelijk! Let's do this!

bekijk het in deze reel

Ontwerpen met de 3D-tool: eenvoudig & leuk

Met de 3D-tool kun je heel gemakkelijk je eigen kast ontwerpen. Of je nu een dressing, commode, schuine kast of iets anders wilt, alles is mogelijk. Je kiest elk detail van je kast: de afmetingen, de indeling, de kleur en zelfs de handgrepen. Zo maak je precies de kast die bij jou past.

ontdek de 3-D tool

Diverse modules:
Vul de afmetingen in van jouw kast en kies vervolgens het type modules met of zonder deuren, dubbele of enkele. Je kiest welk type kast je nodig hebt en vervolgens de indeling die erbij past!

Sleep je module, en klaar!

Kleuren:
Kies uit een breed scala aan kleuren en mix en match verschillende kleuren voor de binnen- en buitenkant van je kast. Zo creëer je een verrassend effect wanneer je de kast opent!

Handgrepen:
Onze droomkast is bijna klaar!
Nu hoeven we alleen nog maar een leuke handgreep te kiezen. Ze hebben een groot assortiment aan toffe handgrepen, dus er zit zeker iets bij dat helemaal bij ons art-deco verhaal past! En élke kast mag wel iets anders van stijl zijn.

Bewaren als favoriet:
Na het spelen met verschillende ontwerpen en configuraties, bewaren we onze eigen ontworpen kast als favoriet op de website in je eigen account! 
Zo hebben we altijd onze creaties bij de hand.

Eline bestelt maatkasten op de 3D-tool

Moodboard Ella

Zoals je misschien eerder hebt gezien, zijn we begonnen met het bestellen van kleurstalen. Deze stalen geven een helder beeld van de kleuren die beschikbaar zijn. Super handig om de kleurstaaltjes te vergelijken met de kleuren op het scherm, zo zien we welke kleur het best past bij de rest van de mood van Ella's kamer! 

bestel gratis kleurstalen

moodboard van Ella

3-D configurator van Maatkasten Online

Shout out naar Maatkasten Online

Ziezo! Ella's kast is nu opgeslagen en klaar om in een latere fase te bestellen. We zijn echt fan van Maatkasten Online, en maken nu al onze planning om nog meer kasten te ontwerpen! Alles gaat zo vlot!

Dankzij de realistische weergave in de 3D-tool weten we precies hoe de kast eruit zal zien. Een ander tof voordeel is dat je de prijs in real-time ziet veranderen, afhankelijk van de keuzes die je maakt. Zo blijf je altijd binnen je budget.

3-D configurator van Maatkasten Online

Klaar voor de volgende stappen: opmeetservice inboeken

We maken het onszelf nog makkelijker en boeken binnenkort een opmeetservice! Omdat we graag de verdelingen van de verschillende maatkasten in het huis nog eens extra willen bespreken! En ook zeker willen zijn van onze ingevulde afmetingen.
We maken het onszelf gemakkelijk met de opmeetservice van Maatkasten Online!

ontdek de opmeetservice

Maar als je toch liever zelf de controle houdt, kan je ook altijd bij Maatkasten Online terecht voor advies!

Delen

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.