seizoen 3.0 is er

Tussentijdse update van de ruwbouw!

Stay up to date met Seizoen 3.0!

We zijn volop bezig met de laatste stappen van de ruwbouw en we willen jullie graag een kleine update geven! Zoals jullie weten plaatsten we reeds een nieuwe gevelsteen op de achtergevel met isolatie achter om ons huis energiezuinig te maken. Ook hebben we met veel liefde en aandacht de oude vensterbanken gerestaureerd!

Het hoogtepunt van deze fase is echter de fundering voor de uitbouw van onze zithoek. We zijn super enthousiast over deze stap, dit wordt zó een gezellige verzonken zithoek.
Verzonken zithoek, huh? Check onze plannen.

lees voorafgaande blogs

volg Seizoen 3.0 op Instagram

Isolatiepakket toegevoegd

De achtergevel is Noord ligging dus het leek ons dan ook erg nuttig deze extra te isoleren om zo ons EPB verslag tegemoet te komen. (later meer daarover) Naast de energiebesparende ingrepen, zijn we ook blij met de esthetische verbeteringen. De Linea7 9002 zal binnenkort gevoegd worden in een ton-sur-ton stijl die perfect past bij de uitstraling van het huis. 

ontdek onze friend Vande Moortel

Een ander hoogtepunt is de terugkeer van de authentieke vensterbanken uit 1938, die we met veel zorg en toewijding hebben weten te herstellen en weer op hun oorspronkelijke plek hebben geplaatst. Het zijn deze details die ons huis zijn unieke karakter geven. 

Isolatiepakket toegevoegd aan achtergevel

Een oase van rust: de verzonken zithoek

Eindelijk is het zover: Eline's langverwachte zitput is gerealiseerd, precies zoals ze altijd had gehoopt. Met een stijlvolle kastenwand, een charmant decoratief rek voor boeken en foto's en de tv, belooft deze plek een oase van rust te worden, met vanuit het hoekraam, een prachtig uitzicht op de tuin. We kijken vol spanning uit naar de volgende fase, waarbij de uitbouw bekleed zal worden met de karakteristieke gevelsteen van Brick and Paver Outlet. Deze wordt in latere fase gekaleid in het wit met kaleiverf van Paintfactory door de getalenteerde vakman KM Painting!

Blijf op de hoogte voor meer updates!

onze friend Brick and Paver Outlet onze friend Paintfactory onze friend KM Painting

progress van de uitbouw

bewaar foto's op Pinterest

De next steps

Binnen zijn we wel al volop bezig met de eerste technieken en gyprocwanden. Ook hebben we isolatie toegevoegd aan het dak om comfort en energie-efficiëntie te verbeteren. Binnenkort zullen we de afmetingen van de ramen met jullie delen! Blijf ons volgen voor meer updates over ons renovatieavontuur.

Eline's art deco avontuur

Delen

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.