seizoen 3.0 is er

Duurzame innovatie en inspiratie voor jouw badkamer met Van Marcke

Anna en Eline laten je inspirerende badkamerideeën zien

Vandaag nemen we jullie mee naar een oude bekende!
Mijn dochtertje Anna en ikzelf zijn super enthousiast omdat we op bezoek mogen bij Van Marcke in Gent deze keer. Anna mag haar eigen sfeertje voor de badkamer kiezen en ook Eline neem al eens een kijkje wat mogelijk is voor de master badkamer.
Kom je mee?

bekijk hier onze nieuwste reel

Een wereld van inspiratie

Zodra je de showroom binnenstapt, word je omringd door prachtige en inspirerende badkamerideeën. Of je nu op zoek bent naar een volledig nieuwe badkamer of duurzame verwarmings- en koeloplossingen, bij Van Marcke vind je het allemaal!

ontdek jouw stijl

Ontwerp je eigen droom badkamer met de display!

Topkwaliteit, advies en toewijding aan duurzaamheid

Bij Van Marcke draait het om veel meer dan alleen het leveren van kwalitatieve producten en gericht advies. Ze dragen ook bij aan een duurzamere wereld, zowel voor het milieu als voor jou als gebruiker. Continu zijn ze op zoek naar nieuwe, innovatieve producten en diensten. 

Of je nu bezig bent met een renovatie, een nieuw huis bouwt of gewoon op zoek bent naar wat frisse inspiratie voor je interieur, ze zijn er om je bij elke stap te begeleiden. Van het eerste idee tot de uiteindelijke realisatie, staan ze voor je klaar!

ontdek een showroom in je buurt plan een afspraak met een badkameradviseur

inspiratie opdoen in showroom Van Marcke in Gent

Innovatieve technieken voor een energiezuinig huis

Bij Van Marcke kun je niet alleen terecht voor prachtige badkameroplossingen, maar ook voor de meest geavanceerde technieken voor verwarming en koeling van je huis. Of je nu geïnteresseerd bent in vloerverwarming, warmtepompen, ketels, radiatoren, convectoren, thermostaten of warmwaterbereiders, Van Marcke biedt een uitgebreide selectie van hoogwaardige producten om aan al jouw behoeften te voldoen.

Met de hulp van Van Marcke's energieadviseurs kun je jouw weg banen door het brede scala aan innovatieve verwarmingssystemen. Deze experts staan klaar om je te voorzien van op maat gemaakt advies en waardevolle tips voor energiezuinig wonen. 

plan een afspraak met een energieadviseur

advies van Geert voor technieken in Sundae Huis 3.0

energieadvies bij Van Marcke

Duurzame keuzes in Seizoen 3.0

Voor de begane grond en het eerste niveau kiezen we vloerverwarming. Op de benedenverdieping gebruiken we tackers, die eenvoudig in de isolatie worden gedrukt. Op de bovenverdieping hebben we noppenfolie gekozen, zodat we niet in de isolatie hoefden te snijden vanwege de beperkte hoogte.

In elke natte ruimte komt een ventilatiesysteem C. Dit systeem detecteert zelf waar vocht aanwezig is en zorgt voor een efficiënte afvoer ervan.
Voor zowel verwarming als koeling maken we gebruik van een warmtepomp van het merk Cube. Hoewel het geen traditionele airconditioning is, kan het de ruimte wel tot 5 graden koeler maken.  

Op de bovenste verdieping kiezen we voor convectoren die werken met lage temperaturen. Zo hoeven we de warmtepomp niet te zwaar te belasten, waardoor hij efficiënter werkt. Deze apparaten hebben een ventilator die zorgt voor warme of koele lucht, afhankelijk van wat we nodig hebben. 

plan een afspraak met een energieadviseur

Meer dan 90 jaar ervaring

Met meer dan 90 jaar ervaring geniet Van Marcke dagelijks van het vertrouwen van hun klanten en partners. Dit vertrouwen hebben ze opgebouwd door hun constante streven naar kwaliteit en innovatie.

Volg het avontuur en laat je inspireren door de prachtige ontwerpen en slimme oplossingen die Van Marcke te bieden heeft.

volg ons verbouwavontuur

Anna's Ibiza stijl

Anna's Ibiza stijl

Zoals je misschien al eerder hebt gezien in onze vorige blog over de moodboards, weet je inmiddels dat Anna's slaap- en badkamer een vleugje Ibiza stijl zullen hebben! Om deze droom waar te maken, gingen we op zoek naar de perfecte items bij Van Marcke. 

Ben je benieuwd naar de badkamers in het huis van Seizoen 3.0?

  • de master bathroom
  • de romantische badkamer van Ella
  • de Ibiza stijl badkamer van Anna

Blijf ons volgen, want dat kom je binnenkort te weten!

ontdek de moods van Seizoen 3.0

Delen

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.