seizoen 3.0 is er

Ontdek Floorify: een wereld van innovatieve vinyl vloeren!

Innovatieve vinyl vloeren

Welkom in de betoverende wereld van Floorify, waar rigide vinyl vloeren schitteren. Bij Sundae zijn we niet alleen enthousiast over deze vloeren, we zijn er helemaal weg van! Maar waarom eigenlijk? Laten we samen eens kijken naar de vele mogelijkheden die Floorify te bieden heeft! 

Join us in het bezoeken van de belevingswinkel Vandenbroucke Houthandel waar Floorify ligt!

bekijk de reel

Sterk, stijlvol en onderhoudsvriendelijk!

Bij Floorify draait alles om de totale ervaring. Van het heerlijke gevoel onder je voeten tot het 'weinige' geluid bij elke stap die je zet. Met Floorify vloeren hoef je je bovendien nooit zorgen te maken over waterschade. Ze zijn waterbestendig, perfect geschikt voor vochtige ruimtes zoals de keuken of badkamer.

En wie zegt dat vinyl vloeren niet stevig kunnen zijn? In de belevingswinkels worden ze zelfs getest met een petanque bal, (check onze reel)! Daarnaast zijn Floorify vloeren extreem onderhoudsvriendelijk. Heb je (soms) ondeugende kinderen die wel eens een stift of pen durven gebruiken op plekken waar ze eigenlijk niet mogen? Geen zorgen, de vloeren zijn super makkelijk schoon te maken!

Floorify ontdekken in belevingswinkel Vandenbroucke Houthandel

Ontdek Floorevive

Recyclage van Floorify restjes

Bij Floorify streven ze naar duurzaamheid in elk aspect van het productieproces. Met hun Floorevive programma recyclen ze snijresten van vinyl vloeren.

Hoe werkt dit?
Breng je restmateriaal terug naar een Floorevive punt en zij recyclen het voor jou. Als dank ontvang je een gratis fles Conny onderhoudsproduct en planten ze een boom voor jou in Madagaskar!

ontdek een Floorevive punt in je buurt

Een combinatie van comfort en duurzaamheid:

Floorify vloeren zijn dun, stil, warm en watervast, maar bovenal bieden ze een perfecte combinatie van comfort en duurzaamheid. Of je nu kiest voor planken, visgraat of tegels, bij Floorify vind je altijd een vloer die past bij jouw stijl en behoeften.

Tijdswinst met het handige klik-systeem

Geen gedoe meer met parketlijm! Met het handige klik-systeem van Floorify is het plaatsen van je nieuwe vloer een fluitje van een cent. Gewoon leggen, klikken en klaar! Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld en moeite.

ontdek hier hoe je Floorify vloeren legt

handige klik-systeem van Floorify vloeren

Floorify vloer en ondervloer

Genieten van warme voetjes met vloerverwarming

Floorify vloeren zijn perfect te combineren met vloerverwarming. De Floorify ondervloer is essentieel vanwege verschillende redenen. Allereerst zorgen ze ervoor dat oneffenheden in de ondergrond geëgaliseerd worden, waardoor je een perfect glad oppervlak hebt voor het plaatsen van je vloerplanken of tegels. Bovendien bieden ze uitstekende schokabsorptie, wat resulteert in een verhoogd loopcomfort.

Met een opmerkelijke dunheid van slechts 4-4,5 mm en een extreem lage warmteweerstand (R-waarde), is deze vloer speciaal ontworpen om optimaal te functioneren met vloerverwarmingssystemen. Hierdoor geniet je niet alleen van een comfortabele en elegante vloer, maar ook van een efficiënt verwarmingssysteem dat je huis warm en aangenaam houdt.

ontdek Floorify ondervloeren

Floorify keuze voor Sundae Huis 3.0

Onze keuze voor Seizoen 3.0

We hebben gekozen voor Floorify als vloerbekleding voor verdieping 1 en 2 van het Sundae Huis 3.0. Hoewel we nog even in spanning blijven over de specifieke ruimtes waarin we het zullen leggen, delen we graag onze selectie:

Deze keuzes beloven niet alleen stijlvolle vloeren, maar ook duurzame en praktische oplossingen voor ons huis. Stay tuned voor meer!

3 gratis stalen

Ben je zelf op zoek naar een nieuwe vloer en benieuwd naar Floorify? Bestel tot 3 gratis staaltjes van jouw favoriete vloeren en ontdek welke kleur perfect past bij jouw interieur! 

bestel jouw staaltjes hier stalen besteld voor Seizoen 3.0

Bedankt aan Vandenbroucke Houthandel voor jullie warme ontvangst tijdens ons bezoek aan jullie belevingswinkel! 

Delen

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.