Woontips

Frankies, a brand of happy objects

Sundae is er om jullie te inspireren. En dat doen we maar al te graag door jullie kennis te laten maken met leuke interieurmerken. Zo viel ons oog onlangs op Frankies, een Belgisch merk dat staat voor 'a brand of happy objects'. Happy object #1: de frankies table. We vertellen én tonen jullie dan ook graag waarom dit object en merk ons zo happy maakt! 

#1: Frankies table

Van een goede start gesproken: maak kennis met 'frankies table'. Het is niet zomaar een 'table', maar een modulair eiland dat hoe dan ook dé eyecatcher wordt in jouw interieur of exterieur. Creatieve vrijheid staat centraal, want welke van de 10 kleuren je ook kiest, je kan hem echt overal een leuk plaatsje geven bij je thuis. Het meubel kan dus dienen als keukeneiland, maar evengoed als bureau, werkbank of toonbank, maakt niet uit! 

Totally up to you 

Niet alleen de kleur is vrij te kiezen, maar ook het frame is beschikbaar in verschillende afwerkingen. Wil je het meubel binnen gebruiken, dan wordt het afgewerkt in gepoederlakt staal. Staat de tafel buiten? Dan wordt hij afgewerkt in inox, zodat hij tegen alle weersomstandigheden bestand is. Ook voor het blad zijn heel wat uitvoeringen mogelijk: gekleurd beton, mortex, tegels, hout én meer! Geen vast ontwerp, it's totally up to you dus! 

Change it up 

De frankies table is door zijn modulaire design súper gemakkelijk te plaatsen, maar ook zeer gemakkelijk om weer uit elkaar te halen. Geen zorgen dus als je verhuist en je frankies table wil meenemen. Heb je een frankies table staan, maar ben je na een tijdje toe aan verandering? Dan kies je gewoon een andere kleur of formaat en breng je je oude model gewoon terug binnen! Super handig, toch? 

Nóg meer happy objects

Om je helemaal happy te maken, zijn er ook stoeltjes te koop die pérfect passen bij frankies table. Leuk! Maar er is meer! Zo is er ook een tweede happy object: #2, frankies pole. Dit leuk en fashionable paaltje kan gebruikt worden om jassen op te hangen, lakens te drogen of whatever you want. Je kan kiezen voor een paal van 1 of 2 meter hoog en net zoals frankies table, is frankies pole beschikbaar in 10 kleuren gepoederlakt staal. 

Start-up met frankies

Wist je dat Frankies starters graag een duwtje in de rug geeft? Dat doen ze door de frankies table in verschillende start-ups te plaatsen en zo aan te tonen dat de tafel wel degelijk veel functies aankan. Afgelopen zomer werd ijsjeszaak Coco Gelato bijvoorbeeld voorzien van een frankies table (check de plaatjes hieronder!) en in de lente van 2022 komt hij ook in een leuke bloemenwinkel te staan! De frankies table past gewoonweg overal, dat is duidelijk! 

Vind je frankies ook zo'n leuk merk? Zie je de frankies table of frankies pole al helemaal in jouw interieur of exterieur staan? Neem dan zeker eens een kijkje op hun website en Instagrampagina!

Meer wooninspiratie

Ondertussen op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan ook eens onze woonverhalen of blog met heel wat tips! 

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.