blogs seizoen 1.0

Ontmoet de gelukkige kopers van het eerste Sundae Huis!

Ons állereerste Sundae Huis is - maar dat wisten jullie waarschijnlijk al - verkocht! Dat we helemaal in de wolken waren toen we dat nieuws ontvingen, kunnen jullie waarschijnlijk wel goed geloven. Het is gebeurd: het oude pand dat we opknapten is ein-de-lijk een echte warme thuis geworden voor een leuk koppel. 
Benieuwd welk gelukkig koppel intrekt in het eerste Sundae Huis? Maak kennis met Marijn en Marjolein in de video hieronder!  

Happy faces dankzij Immo Francois

Een huis verkopen gaat natuurlijk niet vanzelf. Om de verkoop van ons eerste Sundae Huis vlot te laten verlopen, schakelden we met veel plezier de hulp in van Immo Francois en meer bepaald van Superwoman Octavie. Marijn en Marjolein haalden in de video al aan dat Octavie haar uiterste best deed om hen het huis te laten zien en de troeven te accentueren. Want hoewel we natuurlijk heel gepassioneerd kunnen vertellen over ons eerste renovatieproject, zouden we het zelf niet beter kunnen verkopen ;-) Dus ook wij zijn héél tevreden dat Immo Francois deze perfecte match mogelijk maakte. Onze taak zat erop en Immo Francois heeft de laatste - en súper belangrijke - fase in ons project zeer vlot en correct afgehandeld. Wij blij, kopers blij, Immo Francois blij, iedereen 😀 !

Immo Francois staat op heel wat manieren klaar voor hun klanten. Wist je dat ze zo ook een gratis schatting van je huidige woning aanbieden? Ze bepalen een correcte prijs voor je huis en begeleiden je daarna -indien gewenst- in een vlot verloop. Of ben je eerder op zoek naar een pand om te huren of verhuren? Ook hier kan je bij Immo Francois terecht.

Ben je een ondernemer? Je kan ook op Francois for Professionals rekenen voor een bedrijfspand!  En wist je dat je op de website van Immo Francois heel wat tips kan vinden over diverse thema's zoals EPC-waardes, premies, de aankoop van je eerste woning enzovoort? Een all in top service dus, als je het ons vraagt! 

Dankzij 'Smooved' zorgt Immo Francois trouwens ook voor een vlotte overgang van energie- en waterleverancier eens je je pand verkocht hebt. Smooved contacteert je na de verkoop met de vraag om je leverancier door te geven, waarna zij de slotfactuur aanvragen. Zo hoef je je daar alvast ook geen zorgen meer over te maken! 

Een mooie afsluiter van ons eerste Sundae Huis!

De verkoop van ons eerste Sundae Huis betekent meteen ook het einde van ons eerste renovatieproject! Het was een echt avontuur, met heel wat brainstorms, plannen, keuzes en vooral, zoveel inspiratie! Heel erg bedankt aan al onze Friends, die deze verbouwing samen met ons tot een fantastisch einde gebracht hebben. We hopen dat we jullie met dit project heel wat inspiratie konden bieden.

En ons verhaal zit er natuurlijk nog niet op, we zijn nog maar net begonnen ;-)
Heel binnenkort onthullen we onze nieuwe plannen. Zin in? 

Wil je de woning nog eens helemaal in z'n geheel bekijken? 

Dat kan hier! 

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.