blogs seizoen 1.0

Het Sundae Huis kreeg kleur!

Eén van de laatste, maar ook één van de leukste fases van de verbouwing: schilderen!
Het Sundae Huis kon hier en daar zeker nog wat kleur gebruiken en ook voor de rustgevende muren, selecteerden we de verfkleuren bij Tone. Nee, we zijn niet alleen voor Tone gezwicht voor hun prachtige branding (dat zéker ook!), maar Tone brengt échte kleuren en dat was -wat we voor sommige ruimtes- echt nodig hadden. We tonen jullie graag welke kleuren het werden!

Gewaagd, maar uniek!

We lieten ons dus zeker niet afschrikken door iets gewaagdere kleurtjes en gingen all the way in de 'tienerkamer'! Daar kozen we voor een rode kleur (ROOD 03). Voor de babykamer selecteerden we een mooie blauwgroene kleur (BLAUWGROEN 01). Het zijn echt unieke kleuren en dat is ook waar Tone gekend om staat! De overige muren in de woning krijgen een neutrale greige tint (GREIGE 01) in combinatie met een rustig wit. (WIT 01)

Nu het hele Huis geschilderd is, komen de 3D-wandpanelen ook heel mooi uit! Zowel de rode als blauwgroene verf in de tienerkamer heeft nog een liefdelaagje nodig, maar je ziet al meteen dat het resultaat top wordt! Ook de combinatie met het zalmroze bed van Auping in deze kamer vinden wij echt za-lig!

Hieronder alvast een kleine sneak peek!

Zowel de rode als blauwgroene laag krijgen nog een liefdelaagje over zich heen #inprogress

Painting made easy...

... is waar Tone voor staat. We waren dan ook meteen overtuigd van dit verfmerk en niet enkel door de leuke kleuren, maar kijk naar de blikken! Cool, toch?! Een leuke branding, daar vallen wij bij Sundae natuurlijk voor! De verf is ook zeer gemakkelijk aan te brengen, dus het schilderen ging dan ook héél vlot!

Klaar om te stylen 

Nu het hele Huis geschilderd is, is het eindelijk tijd om alles te stylen en af te werken! Zoals je in de video al kon zien, hangen er al enkele lampen van Atmooz! We vertellen en tonen snel hoe we de styling van het Huis verder aanpakken! 

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.