blogs seizoen 1.0

Deze verlichting maakt het Sundae Huis nog meer af!

In de nieuwe aflevering onthulden we hoe het Sundae Huis eruitziet na 8 maand renoveren. Daarin toonden we al heel wat van de inrichting tot nu toe. Van keuken, zit- en eetplaats, bijkeuken, slaapkamers, badkamer, dressing tot de stadstuin. Maar wist je dat het hele Huis ook voorzien is van súper stijlvolle lampen van Atmooz? In deze blog laten we jullie graag nog eens zien welke verlichting het Sundae Huis zo cosy maakt! 

In de keuken kozen we voor zwarte hanglampen, die mooi matchen met de zwarte accenten van de kraan en keukentoestellen. Zoals je ziet moeten de lampjes zelf er nog ingedraaid worden, maar je merkt meteen wat voor leuke sfeer gecreëerd wordt! Check je daarnaast ook de witte spots? Deze zijn aanwezig over de volledige woning en zijn super handig, maar ook stijlvol. In de eetkamer spot je een mooie hanglamp, waarin nog bolvormige lampen komen. Een zeer fancy lamp die heel goed in de art deco-stijl past, als je het ons vraagt! De zitkamer wordt nog ingericht met een grote zwarte vloerlamp en enkele zwarte, kleinere staanlampjes. 

In de hal boven hangen ook heel wat witte spotjes, zoals je kan zien op de foto's. In de slaapkamers zelf kan je enkele eyecatchers spotten. Zo zie je in de master bedroom een mooie zwarte hanglamp en in de tienerkamer hangt dezelfde lamp als beneden in de keuken. In de kinderkamer komt een gelijkaardig exemplaar als die in de master, in houtkleur. Op de nachtkastjes in de master bedroom en tienerkamer komen de leuke zwarte nachtlampjes die je op de foto op het bureau kan zien staan! Zie je het al voor je?  

We zijn heel blij met onze Friendship met Atmooz! Alle verlichting is zeer stijlvol, met een luxueus kantje én een leuke prijs. Het werd ook meteen duidelijk waarom het merk afgeleid is van de term 'atmos-sphere'. Alle lampen in het Huis zorgen voor heel wat gezelligheid en sfeer

De laatste fase!

De laatste fase van onze verbouwing is aangebroken. Vanaf nu blijven we leuke beelden tonen van de inrichting in het Sundae Huis. Benieuwd naar de styling? Blijf ons dus zeker op de voet volgen om niets te missen! 

Tot snel! 

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.