blogs seizoen 1.0

Elegante gordijnen maken het Sundae Huis extra huiselijk!

Tijdens de inkleding van het Sundae Huis zijn we altijd op zoek naar de beste manieren om een warme en huiselijke sfeer te creëren. En dat kan zeker en vast met elegante gordijnen, die ook zeer praktisch zijn. De mensen van FABRIXX & ROLXX kwamen langs om de (rol)gordijnen te plaatsen. Benieuwd naar hoe dat verliep en wat het resultaat daarvan is? Check dan onderstaande video én lees verder om onze keuzes te ontdekken!

Trust the process 

We moeten jullie ondertussen niet meer vertellen hoe belangrijk opmeten is :-) Tijdens het opmeten van de gordijnen werden onze keuzes nog eens overlopen en de juiste afmetingen genoteerd zodat onze gordijnen op maat perfect zouden passen. Toen werd ook beslist om in de keuken de rail links naar een bocht te laten uitlopen zodat het gordijn mooi doorgeschoven kan worden langs de muur. Zo wordt het daglicht niet teveel afgeblokt door het 'gordijn pakket' voor het raam.

In de teenage room, de 'rode kamer', werd ook een afgeronde opbouwrail voorzien zodat deze mooi rondom de venstertablet en radiator heen hangt, zo stoot deze niet en sluit het gordijn het daglicht netjes af. En die ronding brengt terug de hedendaagse Art Déco vibe in de woning. Het zijn subtiele dingen die het verschil maken. Werkelijk prachtig! :-)

Echte sfeerbrengers! 

We waren enthousiast om onze keuzes in het écht te zien verschijnen, yay!

  • aan de keuken: een echte sfeerbrenger - in licht linnen, vrij transparant
  • in de slaapkamers: verduisterende gordijnen in velvet (roze/terracotta in de tienerkamer, lichtgrijs in de master & kinderkamer) 
  • raam aan straatkant: ROLXX-rolgordijnen, zorgt voor discretie maar laat nog wat licht door 

Dankzij FABRIXX & ROLXX kunnen we dus heel wat verschillende opties kiezen! Allemaal met een top kwaliteit en heel erg praktisch! Wij vinden dat het Sundae Huis toch een hele upgrade kreeg dankzij deze gordijnen! Wat vinden jullie? 

Next up?

Finally! Toch wel een 'big moment', de plaatsing van de meubels van Furnified! Neem nog even ene kijkje naar onze blog waar je alle keuzes kan bekijken.

Benieuwd? Stay tuned!!

 

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.