blogs seizoen 1.0

Klaar voor de puntjes op de i !

Na 8 maand verbouwen is het eindelijk tijd om wat meer te onthullen van het Sundae Huis! In deze nieuwe aflevering geven we jullie een inspirerende rondleiding door het Huis. Zo krijgen jullie een beter beeld van de ruimtes en de inrichting tot nu toe. Natuurlijk is het Huis nog niet helemaal afgewerkt, maar het werd toch tijd om een kleine reveal te doen! We zijn ervan overtuigd dan jullie erg benieuwd waren ;-)

Enjoy! 

Keuken en dressing 

Hieronder zie je enkele foto's van de keuken en bijkeuken. De donkergroene keuken is echt één van de pareltjes in het Huis! Check ook de mooie terrazzo & visgraat vloeren (deze zijn natuurlijk nóg mooier na een poetsbeurt ;-))! Heb je ook de stijlvolle lampen al gespot? 

Eet- en zitkamer 

In deze ruimtes moet natuurlijk nog styling gebeuren met meubels en textiel, maar zie eens wat een transformatie! De authentieke boog wilden we zeker behouden en is ook de signatuur van het Sundae Huis geworden! De wandpanelen geven ook echt een extra touch aan de ruimtes! Op de muur in de zitkamer komen ook nog leuke ingelijste prints om het geheel cozy en huiselijk te maken. 

De badkamer

Echt precies de rustgevende badkamer die we voor ogen hadden. Lichte en neutrale tinten met zwarte accenten vormen de basis voor deze stijlvolle badkamer! 

Slaapkamers en dressing 

Ook hier komen de wandpanelen helemaal tot hun recht, niet? De rode muur in de tienerkamer heeft nog een extra laagje liefde nodig, maar je ziet al meteen dat het heel leuk wordt! Zoals je ziet staan de bedden er ook al, zo worden ze stilaan échte slaapkamers! De master bedroom wordt echt zo'n hotel setting, en de babykamer super zacht met de mooie babyspullen. De zwarte dressing vinden we super classy en chic! 

Achtergevel en stadstuin 

De gekaleide achtergevel is nu helemaal strak afgewerkt en het speelse tuinmeubel is echt dé eyecatcher in de stadstuin!

Met de voorgevel hebben we ook nog plannen. De omrandingen van de ramen krijgen een zwarte kleur, zodat deze zal passen bij de voordeur... spannend! 

Onze prachtige voordeur!

Bijna reveal time! 

Het Sundae Huis heeft nog een laatste laagje liefde nodig. We zijn momenteel bezig met het hele Huis te stylen en af te werken en daar nemen we jullie natuurlijk ook graag in mee. Houd onze kanalen dus zeker in de gaten om het eindresultaat te zien, the final reveal! 

I.s.m. onze Friends 

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.