blogs seizoen 1.0

VOOR & NA: de make-over van de bovenverdieping

Na de complete VOOR & NA van de stadstuin en benedenverdieping, zijn we even enthousiast om de make-over van de volledige bovenverdieping in beeld te brengen. Van oude slaapkamers en een badkamer uit de jaren '60 naar stijlvol ingerichte ruimtes. De complete transformatie tonen we in deze blog! 

The Master Bedroom

In deze slaapkamer werd de doorgang naar de slaapkamer ernaast, dichtgemaakt. Het verouderde behangpapier werd verwijderd, zodat we van nul konden starten met een moderne, frissere inrichting. Zoals je ziet werd het echte een hele nieuwe master bedroom, enkel de authentieke vensterbanken, ramen en het leuke erkertje werden behouden. Een lichte kleur op de muur, een lambrisering als extra touch, classy verduisterende gordijnen en heel wat details toevoegen en check, de master bedroom is omgetoverd!

De schattigste babykamer

We blijven het zeggen, maar de babykamer is toch echt wel dé schattigste kamer in het hele Huis! De deur vanuit de master bedroom werd dichtgemaakt, zodat er twee aparte kamers ontstonden. In deze kamer kozen we voor een blauwgroen kleurtje op de muren en een speelse styling, met leuke kleurtjes en diertjes. 

Een flashy tienerkamer

We zijn nu al jaloers op degene die in deze zalige kamer zal mogen slapen! We maakten er eens héél wat anders van! De rode kleur valt natuurlijk meteen op en zet de wandpanelen ook hier extra kracht bij. Onze inspiratie voor deze kamer was 'hotelvibes'! Ook het zalmroze bed en de roze gordijnen in combinatie met het rood vinden we érg geslaagd! Deze slaapkamer werd ook iets kleiner gemaakt, omdat er een tussenmuur geplaats werd om zo een hal te creëeren naar de dressing en badkamer. 

Start de dag: dressing & badkamer

Bij deze ruimtes hebben we de indeling toch een stuk aangepast. De oorspronkelijke badkamer bevond zich op de plaats waar we nu de dressing gemaakt hebben. Aangezien we het niet logisch vonden dat er achter deze badkamer een opslagruimte was, wisselden we deze ruimtes om. Het leek ons wat vreemd om eerst door de badkamer te moeten gaan om aan de dressing te geraken. En zo geschiede!

De dressing is stylish zwart, met open én gesloten opbergruimte. De badkamer daarnaast is echt de ideale plek om je dag de starten, met neutrale kleuren, plantjes en een tikkeltje groen. Tot rust komen was hier ons doel! Missie geslaagd?

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.