VOOR & NA: de make-over van de benedenverdieping

05 jul 2022

Jullie kregen de voorbije weken al heel wat foto's te zien van het volledige interieur van het Sundae Huis. Maar weet je nog hoe het Huis eruitzag zo'n 8 maand geleden, vóór de hele verbouwing van start ging? We tonen jullie in deze blog graag de volledige make-over van de benedenverdieping. Klaar voor een VOOR en NA

Het volledige Sundae Huis VOOR de afbraakwerken 

 

De keuken, het hart van het Huis

... dat zeggen ze wel eens hé? Zoals je ziet op de vóór-foto's, lieten we de keuken installeren op de plaats waar de eetplaats oorspronkelijk was. De oude keuken liep links nog wat verder door, maar daar wilden we wat plaats winnen voor de tuin. Je kan de ruimte echt nog amper herkennen, want de complete ruimte werd opengemaakt.

De afbraakwerken zorgden ervoor dat de ruimtes terug optimaal werden. Waardoor we ook die erg ruime leefkeuken konden creëren. We zijn toch echt wel trots op de donkergroene keuken. De groene kleur is echt een meerwaarde doorheen de woning en past ook helemaal in het art déco-plaatje. Ook de bijkeuken creëerden we strategisch vlak naast de keuken, mét een praktische schuifdeur om deze af te kunnen sluiten van de keuken. Ook de styling van de keuken is, dankzij onze Friends, helemaal on point. Gordijnen, kaders aan de muur, keukengerei, planten, keramiek en meer... Check zelf maar! 

Gezellig tafelen in de eetkamer

De eetkamer werd heel wat ruimer door de oorspronkelijke lange hal een heel stuk in te korten. Zoals je ziet kozen we voor een open doorgang met de keuken, wat ook een zeer lichtrijk gevoel creëert. Ook hier komt de groene kleur terug in de meubels, wat de ruimte één geheel maakt. We benutten de ruimtes echt optimaal, want zoals je ziet maakten we ook een kleine bureau in de eetkamer, ideaal voor homeworking of knutselen na school ;-) En ja, zoals jullie al weten, zijn we héél blij met de wandpanelen die de ruimte helemaal classy maken!

Chillax in de zitkamer

Loop door de mooie boog en kom binnen in de zitkamer. Ook hier, wat een verandering! We zeiden het al van in het begin, de authentieke boog zou zeker behouden worden, want deze past perfect in de stijl van de woning, ook één van de reden waarom we dit huis kochten. Ons doel in de zitkamer was vooral om cosy vibes te creëren. Gelukt? Ook hier kregen de wandpanelen een mooie plek en ook heel wat andere Friends zorgden mee voor een stijlvolle inrichting. Kijk maar naar de mooie cognac zetel en de prachtige grote stalen deur! Van een binnenkomer gesproken ;-)

Kom binnen...

De eerste ruimte van het Huis, de hal! Van een zotte voor & na gesproken... De hal maakten we een heeeel stuk korter, zodat we deze ruimte konden gebruiken voor de achterliggende eetkamer. De combinatie van de terrazzovloer en prachtige voordeur zorgt voor een zeer lichtrijke hal, wat meteen leuk binnenkomen is. In de hal bevindt zich ook een stijlvol gastentoilet met zwarte accenten. 

Nog meer voor & na!

In een volgende blog tonen we jullie de volledige voor & na van de bovenverdieping

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen