blogs seizoen 1.0

Dé eyecatcher in de stadstuin!

Een rustgevende tuin creëren bij het Sundae Huis, is ons doel. We willen ervoor zorgen dat de toekomstige bewoners van het Huis zich helemaal kunnen ontspannen in de stadstuin. De tuin kreeg al een hele upgrade, want er werd een zonneterras geplaatst, siergrind gelegd en beplanting voorzien. Het stijlvolle en praktisch tuinmeubel van Extremis, zorgt voor een échte eyecatcher in de tuin! Even geleden kwam deze Friend langs om dit tuinmeubel te installeren. Benieuwd waarom we zo enthousiast zijn? 

Een speels statement 

Het Virus-meubel van Extremis leek ons echt perfect om de ruimte van de stadstuin optimaal te benutten. Enige tijd terug, waren we bij Casteelken te Roeselare, waar we voor dit meubel gezwicht zijn! We vonden de ronde tafel met aanhangende zitjes héél speels ogen, echt super leuk! Onze voorkeur ging toen naar de koperbruine kleur dat mooi matcht met de terrazzovloer in de keuken en dat ook voor een statement zorgt in de rustgevende tuin! Zoals je ziet kozen we ook voor de bijhorende Acacia-parasol, een must have tijdens zonnige dagen. En er is ook een lampje voorzien, zodat ook warme zomeravonden gezellig worden!

Het meubel is ook zeer praktisch. Zo maakt de hendel aan de parasol het gemakkelijk om deze te draaien, wordt water snel afgevoerd door de afvoergaten in de tafel én is het meubel afgewerkt met een poedercoating en ideaal voor buiten! 

Nóg mooier met de gekaleide achtergevel 

Zoals jullie waarschijnlijk wel al gezien hadden, is de achtergevel ondertussen al mooi wit gekaleid. Dat geeft natuurlijk een nóg mooier resultaat. We tonen heel snel hoe de volledige stadstuin eruitziet! En het is een plaatje, dus stay tuned! 

Héél blij met de snelle plaatsing van dit mooie Extremis-meubel! 

Bekijk alle afleveringen

De vorige stappen in de verbouwing gemist of wil je deze nog eens herbekijken? 

Bekijk hier alle afleveringen

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.