blogs seizoen 1.0

Binnendeuren op maat in het Sundae Huis!

Binnendeuren zijn natuurlijk cruciaal in een woning! Onze Friend Dagmaat kwam een tijd geleden, nog vóór het hele Huis geschilderd werd, deze binnendeuren met zorg plaatsen. Het hele proces van de plaatsing zie je in onderstaande video. Lees zeker ook verder om meer te weten te komen over onze deuren! 

Het belang van opmeten 

Het is niet de eerste keer dat we in onze blog vermelden hoe belangrijk opmeten is. Ook Dagmaat kwam eerst en vooral alle maten voor de deuren opmeten, zodat er geen problemen zouden zijn bij de plaatsing. Want bij een verbouwing zijn niet altijd alle deuren even hoog en breed ;-)

De vinyl tegel vloer van Floorify werd pas enkele weken na de opmeting geplaatst, dus gingen we bij het opmeten aan de slag met de stalen van de ondervloer en de vinyl tegel of plank. De hele woning werd van dezelfde type vloer voorzien, en heeft aldus overal een dikte van 7 mm. Dit vergemakkelijkt het opmeten en is ook van groot belang!

Maar liefst 10 deuren

De plaatsing van de binnendeuren, was geen werkje dat in 1-2-3 gedaan was. Je kon in de vorige blog over de deuren al lezen dat er maar liefst 10 deuren geplaatst werden in het Sundae Huis! We kozen voor blokdeuren met een fijne en strakke afwerking aan het gastentoilet in de hal en onder de trap. Aan de bijkeuken werd een schuifdeur geïnstalleerd, super praktisch! We werken telkens af met zwarte accenten (deurklinken aan de blokdeuren en een super leuke zwarte ronde handgreep en opbouwrail aan de schuifdeur). Op de bovenverdieping kozen we voor neutrale, witte schilderdeuren met zwarte klinken. Zo is alles perfect in harmonie. En of we tevreden zijn! 

Still to come... de stalen deur

Op één resultaat zal je nog heel even moeten wachten. Aandachtige volgers zullen misschien al gemerkt hebben dat de grote stalen deur waar we zo enthousiast over zijn, nog niet in beeld werd gebracht. Deze wordt binnenkort geplaatst, dus die beelden hebben jullie nog van ons te goed! Voor wie even niet mee is, we hebben het over de deur die de hal met de zitkamer verbindt. Deze wordt er eentje in zwart staal met kathedraalglas. Ja inderdaad, past perfect bij de voordeur! We houden jullie nog even in spanning... 

Onze woonverhalen al gezien?

Wist je dat we niet alleen de verbouwing van het Sundae Huis in beeld brengen, maar ook graag binnenkijken bij interiorista's? Heel wat leuke woonverhalen check je hier: 

Woonverhalen 

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.