blogs seizoen 1.0

Een nieuwe voordeur voor het Sundae Huis!

Yes, het was eindelijk tijd voor de nieuwe voordeur. We keken er al een tijdje naar uit, want de voordeur vormt toch wel een eerste indruk van het huis! Enkele sterke vakmannen van Belisol kwamen langs om deze te plaatsen en we tonen jullie hier hoe dat verliep! Bekijk zeker de video en foto's hieronder om het mooie resultaat te zien! 

Dé blikvanger van het Sundae Huis

We wilden meteen een wow-gevoel creëren bij de eerste blik aan het Sundae Huis. Met de grote voordeur kunnen we dat gevoel zeker creëren. Misschien herinner je je onze zoektocht nog naar de ideale voordeur? Daar blogden we al dat we een zwarte aluminium deur in steel look de max vonden. De fijne profielen en leuke onderverdeling maken de deur zeer chic en stijlvol. Door het kathedraalglas creëren we ook een authentieke look die helemaal in het art deco-verhaal past. Op die manier krijgen we ook veel licht binnen, maar blijft het toch discreet! 

De deur zal ook perfect passen bij de zwarte stalen deur van de hall naar de zitkamer, die je later te zien krijgt. Ook de profielen van de witte ramen worden nog in het zwart gelakt, dus het wordt een mooi geheel

Belisol zorgde ervoor dat de plaatsing van de voordeur én het schuifraam en vast raam aan de keuken en bijkeuken erg smooth verliep. Het team heeft gezweet en gezwoegd om onze plannen waar te maken, want de plaatsing van de voordeur was geen lichte taak :-) We zijn ze daarvoor dankbaar, want wat een verandering! Van een witte eenvoudige voordeur naar een voorlopige 'werfdeur' naar dit prachtig resultaat!!! 

En nu?

De voordeur zit erin, de achtergevel is gekaleid, de vloeren zijn geplaatst, de 3D Orac panelen, de keuken en badkamer ook, het hele huis is geschilderd, hier en daar hangt al wat leuke verlichting.... En nu? Deze zondag tonen we jullie in een nieuwe aflevering hoe het hele huis er momenteel uitziet tijdens een leuke rondleiding! 

Stay tuned & tot heel snel! 

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.