Woontips

Inspiratie opdoen tijdens de Auping Partner Days

Als wij bij Sundae de kans krijgen om ons te laten inspireren, laten wij deze zeker niet links liggen! Daarom waren we ook heel enthousiast dat we te gast waren bij de Partner Days van Auping, één van onze Friends. We kregen er de kans om heel wat van hun bedden in een stijlvolle setting te ontdekken en konden meegenieten van enkele interessante talks. We geven jullie graag enkele tips en inzichten mee! 

Inspirerende setting

We waren meteen verrast toen we op het event aankwamen. Overal stonden mooie bedden in een heel inspirerende setting. Daar worden we natuurlijk meteen blij van en het doet de ideeën opborrelen! Zoals op de foto's te zien is, zagen we naast de groene setting ook heel wat bedden in een rood/roze setting. De oplettende volgers onder ons zullen misschien merken dat het bed dat in de tienerkamer komt in het Sundae Huis, ook in deze setting te zien was. Leuk was ook om te zien dat deze setting precies wat leek op wat wij zullen creëren in de tienerkamer. De wanddecoratie die ze daar gebruikten, deden ons denken aan de donkerrode wandpanelen van Orac Decor. We denken er alvast hetzelfde over! :-) 

Sleeping is the new superfood

Dat een goeie nachtrust van groot belang is, weet iedereen wel. Het is als het ware een 'superfood'. Lifestyle journaliste An Bogaerts en trendwatcher Herman Konings gaven ons enkele tips mee hoe we een rustgevende slaapkamer kunnen creëren:

  • Géén technologie en schermen in de slaapkamer 
  • Zorg voor frisse lucht, bijvoorbeeld met een luchtverfrisser
  • Ook lekkere geuren kunnen voor rust zorgen 
  • Organische, ronde vormen zorgen voor rust. Bijvoorbeeld: een bed met ronde hoeken
  • Kies voor de juiste verlichting, dimbare lichten zijn ideaal! 
  • Zicht op de natuur kan helpen. Heb je aan je slaapkamerraam zicht op de natuur? Plaats je bed dan bijvoorbeeld naast dat raam! 

 

'No waste'-matrassen 

Tijdens de talks kwamen we ook te weten dat Auping circulaire matrassen ontwikkelt. Dat zijn matrassen die volledig samengesteld zijn uit componenten van oude matrassen. Dat elk component hergebruikt wordt in een nieuwe matras, betekent dus dat er geen afval is (= no waste-matras of circulare matrassen). Elke oude matras wordt zo omgevormd tot een volledig nieuwe matras. Zo is de Auping Evolve een matras die 100% circulair is. Wist je dat deze matras de allereerste circulaire matras ter wereld is?! Wow! 

Dat Auping inzet op duurzame producten is alleen maar een plus, toch? We zijn overtuigd! 

Elke morgen is een nieuwe start van iets bijzonders 

Benieuwd welke Auping-bedden wij nog zullen plaatsen in ons Sundae Huis? Neem dan een kijkje in deze blog, waar we al onze stylingkeuzes onthullen! 

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.