Woontips

Maak je tuin super cozy met een vuurschaal en leuke tuinsets!

We voelen al lichte lentekriebels, dus tijd om al wat na te denken over de inrichting van je tuin, toch? ;-)
Denk dan aan een tuintafel, banken, ligstoelen, een vuurschaal, lichtjes en nog veel meer! 

Ben je momenteel of straks op zoek naar tuininspiratie? Deze blog geeft je enkele tips mee om je tuin en terras op te frissen. 

Tip 1: plaats een vuurschaal voor sfeer en gezelligheid

The Ring van friend Wünder maakt je tuin extra cozy! Ook kan je je er gemakkelijk aan verwarmen. Een vuurschaal kan ook een must zijn tijdens de koudere dagen, samen rond het vuur bijkletsen met een warme jas en marshmallows. Hoe leuk?!

De ronde vorm is gemaakt uit hoogwaardig cortenstaal. Dit materiaal is robuust en duurzaam in gebruik. De lamellen aan de zijkant zien er niet alleen goed uit maar zijn ook nuttig! Door die smalle inkepingen komt namelijk voldoende zuurstof bij het vuur en er ontstaat minder rook. Win win!

 

Tip 2: Kies voor ronde vormen!

Een ronde tafel zoals The Circle brengt nu eenmaal enkele voordelen met zich mee. Iedereen zit naast elkaar waardoor je makkelijker met elkaar kunt praten. Ook als je oneven bent hoeft er niemand ‘alleen’ te zitten. Bovendien is het ook ideaal met kleine kindjes, want ze kunnen zich niet bezeren aan wat scherpere hoeken van de tafel. We like!

De eettafel biedt ruimte voor acht tot tien personen. Perfect voor een gezellig etentje tijdens een warme zomeravond! Yes please!

The Bow is perfect om uw tuin, park of terras een meerwaarde te geven: tot 5 personen en mooi naar elkaar toe gebogen voor geklets rond de vuurschaal of onder de open hemel. Echt suuuper cosy!

De bank blijft stabiel op iedere ondergrond door de aanpasbare stelvoetjes.

Tip 3: Ga voor Duurzaam!

Zorg dragen voor onze planeet is tegenwoordig een must! Kies daarom voor tuinmeubels die bestaan uit duurzame materialen en kwaliteit. Wünder draagt ook z’n steentje bij. Alle producten worden bedacht, ontworpen en gerealiseerd in België. Ook gebruiken ze duurzame materialen zoals afzelia-hout.

Ongeduldig op zoek naar een mooie, opvallende en handige vuurschaal en andere tuinmeubels die gemaakt zijn met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en lokale ambacht? Dan geraak je net als wij zéker geprikkeld bij Wünder! Ook voor handige items zoals The Blow Poke en The Axe kan je bij hen terecht. Deze kunnen ook in een kistje verkregen worden, ideaal als geschenk

Ook in Het Sundae Huis 2.0 komen enkele meubels van Wünder. Sowieso kiezen we voor The Ring, want dit is zoo gezellig! Een tafel hebben we nog niet uitgekozen, maar dat doen we binnenkort definitief bij de headquarters van Wünder!

meet the team

Arthur Nevejan - Tim De Bree

Ondertussen blijft het Wünder team werken aan de frisse outdoor designs en de fabricatie in België. Ze kiezen heel bewust voor een duurzame en korte productieketen. Daarvoor werken ze samen met de beste lokale ambachtslui. Het volledige team is ruimdenkend en inspirerend en dit is niet voor niets! Alle Wünder-ontwerpen komen uit het eigen team of uit samenwerkingen met Belgische designers. 

Enkele leuke weetjes over Wünder:

  • je kan je tuinmeubel ook personaliseren 
  • je krijgt bij ieder product een uniek certificaat
  • er is een levertermijn van slechts 2 à 3 weken

Ben jij ook zo benieuwd hoe de tuin er zal uitzien en de rest van Het Sundae Huis 2.0?

Check alvast alle afleveringen, zo kan je het volledige verbouwverhaal op de voet volgen!

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

volg ons avontuur

voor alle interieur- exterieur en styling inspiratie

instagram