blogs seizoen 1.0

De kracht van sfeervolle verlichting!

Je woning helemaal gezellig maken kan op veel manieren. Sfeervolle verlichting is er zeker ééntje van! Voor het Sundae Huis kozen we alvast ook heel wat mooie lampen uit, die Atmooz zal voorzien. We bloggen graag even waarom we zo enthousiast zijn én welke verlichting de woning extra cosy zal maken! 

Verlichting kan echt héél veel meerwaarden geven aan de sfeer in je woning. Daarom hebben we ook voor het Sundae Huis goed gebrainstormd welke sfeerverlichting en spots ideaal zouden passen en tegelijk heel wat extra mood kunnen creëren. We vonden de lampen van Atmooz heel stijlvol en luxueus ogen. Atmooz is niet voor niets afgeleid van de term 'atmos-sphere'! Ze focussen zich op hedendaagse ontwerpen -die tegelijk kwaliteitsvol zijn en een luxueus kantje hebben- maar ook een aangenaam prijskaartje hebben. Door voor Atmooz te kiezen, zijn we ook zeker dat we altijd meegaan met de nieuwste trends, want de collecties worden voortdurend vernieuwd! Conclusie, perfect dus voor onze renovatie!

atmos-sphere

Atmooz in het hele huis 
Met de lampen van Atmooz kan het hele huis ingericht worden! Zo bieden ze niet alleen plafondlampen en vloerlampen aan, maar ook tafel-, lees-, wand- en hanglampen. Een heel groot aanbod dus. Eén partner voor alle lichtpunten, uit ervaring vinden wij dit heel handig!

Atmooz - by Charrell
Atmooz is ontstaan uit interieurmerk Charrell Home Interiors, dat al meer dan 20 jaar prachtige interieurs creëert. Aan ervaring is er bij Atmooz dus geen gebrek! 

Atmooz-vibe
De specifieke stijl van Atmooz is zichtbaar in de gehele collectie. Enkel wanneer de echte Atmooz-vibe aanwezig is, wordt het item deel van de familie. 

 

Mix and match
De collectie van Atmooz is heel samenhangend, wat kiezen gemakkelijker maakt. Zo kan je echte eyecatchers combineren met iets neutralere items. Easy én stijlvol! 

Sundae Huis x Atmooz
 

Het hele Sundae Huis zullen we dus voorzien van de mooie lampen van Atmooz. We kiezen voor verschillende soorten lampen zoals een vloerlamp in de zitkamer, een plafondlamp boven de tafel in de eetkamer, maar ook mooie eyecatchers in de slaapkamers. Op de mood boards kon je al zien welke lampen waar komen, maar hieronder ook nog even enkele keuzes! 

Het resultaat zie je snel!

Binnenkort krijg je te zien hoe wij het Sundae Huis zullenn stylen met de lampen van Atmooz. Nog even geduld tot het huis helemaal afgewerkt is, maar blijf ons alvast volgen om het resultaat te zien! Ondertussen kan je altijd een kijkje nemen op onze blog

Tot snel? 

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.