blogs seizoen 1.0

Sleepovers in het Sundae Huis: getest & goedgekeurd

Het Sundae Huis is helemaal gerenoveerd en tot in de puntjes ingericht. En ja hoor, we zijn content! Natuurlijk moest het Huis ook eens uitgetest worden. Daarom leek het ons leuk om enkele sleepovers te organiseren. Eén nacht in het Sundae Huis, zodat het Huis écht gekeurd kon worden.

We deden een oproep op instagram en na een pittige selectie mocht het gezin van Celine Delft de eerste nacht in het Sundae Huis doorbrengen. De dag erna was het de beurt aan vriendinnen Sumeyya Ata en Celine Bracke.
Benieuwd hoe zijn hun sleepover in het Sundae Huis beleefd hebben? Dit is hun verslag! 

Celine & de VDD'tjes 

De eerste influencers die het Huis mochten uittesten, was het gezin van Celine Delft (@lafilleceline). Manlief Stijn en kinderen Maxime, Achille & Jérome kwamen met plezier mee om ook hun ongezouten mening te geven. Céline stuurde haar inzending voor deelname als sleepover in, en geef toe, dit gezinnetje weigeren was geen optie toch!?

We ontvingen hen met lekkere drankjes en hapjes. Ook de kids waren super enthousiast over het Huis!
Na even bijpraten, liet Eline de sleepovers het Huis alleen ontdekken. De volgende ochtend werd een ontbijtje aan Huis gebracht en rond een uur of 11:00, mocht iedereen 'uitchecken'. Wat denk je? In een volgende editie een Sundae hotelletje of B&B uitbaten? ;-)

HUN REVIEW

Het gezin was alvast enthousiast over het concept van het Sundae Huis én het resultaat van de verbouwing: "Ik vind het fantastisch om alle verbouwetappes te volgen. Bovendien is het ook echt top dat er enkel wordt samengewerkt met Belgische sponsors voor de materialen en afwerking. Het is natuurlijk altijd spannend om plannen omgezet te zien in de realiteit. Sommige ruimtes zijn ook echt wel zo drastisch veranderd dat ze amper nog herkenbaar zijn. Ik was ook erg benieuwd of enkele van de authentieke bestaande features behouden bleven. Dat is zeker het geval zoals bv. de mooie ronde boog die de overgang vormt tussen zit- en eetruimte."

Hun favoriete plekje in de Huis is vooral de keuken: "Wij zijn vooral fan van de groene keuken in het huis. Die vormt een mooie overgang naar de tuin. Hij is luchtig, open en het hart van het huis. De was- en opbergplaats er vlak naast is ook heel erg handig en vormt een echte meerwaarde in het dagdagelijkse gezinsleven." Ook de bedden lagen heerlijk volgens Celine: "Jaaaa, we hebben zeker goed geslapen. De Aupingbedjes work their magic!"

Binnenkomen in de mooie lichtrijke hall via de Belisol voordeur & je jasje mooi ophangen :-)

Het gezinnetje in de zithoek voor de mooie wandpanelen van Orac Decor - meubels van Furnified  - Floorify vloer - Hanglamp van Atmooz - Keuken van Kaster 

Buiten in de stadstuin aan de mooie houten tuinwand van Botanica Wood en speels Extremis tuinmeubel. Ideaal voor een aperitiefje! Happy kids in de Trouvailleur Butterfly chairs!

Ook stad Roeselare en de ligging van het Huis vinden ze top: "De ligging van het huis is best wel rustig, ook al is het dicht bij het centrum. Ideaal dus als je wil wonen in de stad maar liever de echte drukte vermijdt. Roeselare is trouwens een leuke stad met veel hippe shop- en horeca adresjes!" 

Kortom, het Sundae Huis is voor het gezin van Celine zeker en vast goedgekeurd: "Het huis is prachtig afgewerkt met kwalitatieve materialen, de eerste jaren kan je er met een gerust hart wonen en hoef je er niet meer in te werken. De woning zelf is lichtrijk, gezellig en warm. Bovendien is ook de locatie een troef." 

Ze kijken ook alvast uit naar onze toekomstplannen! 

Tijd voor een kussengevecht in het Auping-bed met de kussens van Mistral Home. De kleinste van de bende sliep voor de gelegenheid in de babykamer van Trixie

Zalig samen in bad in de badkamer van Van Marcke 

Lekker ontbijt in de ochtend aan de eettafel van Furnified - Floorify vloer - Hanglamp van Atmooz - Keuken van Kaster 

Mooie tekening maken voor Eline van het Sundae Huis op de extreem vlekkenresistente rigide vinylvloer van Floorify. Want wist je dat vlekken niet indringen in deze vloeren? En je ze gewoon kan wegvegen met een droge doek. Lastige vlekken kan je eenvoudig verwijderen met wat aceton. Zonder dat er een spoor van achter blijft !

Het Fenix keukenmateriaal van Kaster kan wel tegen wat vette kinderhandjes :-) Zelfs papa Stijn ging zonder mopperen aan de slag in de keuken, met de mooie spullen binnen handbereik van Brabantia.

Een girls night

Ook vriendinnen Sumeyya Ata (@sumeyya.ata) en Celine Bracke (@hastagdepauwelsjes) hadden heel wat fun tijdens hun sleepover in het Sundae Huis. Hier dus enkele leuke beelden van hun tijd in het Huis! De dames kwamen van een héél eind, dus echt tof dat ze écht de moeite deden om het Huis te komen bekijken en evalueren :-) !

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.