blogs seizoen 1.0

Deel 2 van onze interieurplannen

In een vorige blog, lichtten we al een tipje van de sluier wat betreft de benedenverdieping. En zoals beloofd hierbij een vervolg van de bovenverdieping, met de slaapkamers, babykamer, dressing en de badkamer!

We tonen graag nog even de plattegrond van het huis. Zo krijg je terug een idee van de nieuwe indeling en kunnen wij makkelijker illustreren wat onze plannen precies zijn.

De slaapkamers 

In het Sundae Huis zijn er 3 slaapkamers:

  1. Master bedroom
  2. Baby- of kinderkamer (of studeerkamer)
  3. Tienerkamer

Elke kamer zal zijn eigen stijl hebben. Een andere sfeer dmv een afwisselende styling.
De bedden in kamer 1 en 3 vonden we bij Auping. Auping biedt bedden, boxsprings, matrassen, bedbodems en nog zoveel meer. Voor het Sundae Huis moeten we er dus 2 bestellen. De wand in de master bedroom zal gestyled worden met de 3D wandpanelen van Orac Decor & mooie ingelijste kaders van Print & frame, waar we in de vorige blog uitgebreid over hadden. 

Over de verlichting zijn we nog even aan het brainstormen!
Je ziet niet alles is al beslist ;-)

Bedden van Auping: Noa balanced oak, Original boxspring, Essential

Mooie gordijnen

Een absolute must-have in elke woning! Zowel voor esthetische als praktische redenen. Akoestisch zijn ze ook zeker een troef! Wij gaan te raden bij Fabrixx en Rolxx in Kaprijke. Ze hebben er een mooie selectie aan Belgische stoffen en alles wordt handgemaakt in eigen atelier!
Zeg nu zelf, dat klinkt als goud in de oren! We gaan er binnenkort langs om de definitieve stoffen te kiezen. De stalen die ik reeds ging ophalen enige tijd geleden glijden wel zo nu en dan eens door onze handen. Dus een lichte voorkeur is er wel al! Voor het raam aan de straatkant willen we misschien eerder een rolgordijntje, dat kunnen we ook bij hen kiezen. De stof en het profiel op maat!

De babykamer

In het huis willen we graag de babykamer volledig gaan inrichten. Dit doen we héél graag :-) We vonden een leuk Belgisch merk waar we volledig los mogen mee gaan! Trixie Baby, is een gevestigd merk voor alles wat met de baby en babykamer te maken heeft. Al die prachtige spulletjes! Smelt!
Voor het kindermeubilair zelf zijn we nog even op zoek ...

De dressing 

Wat met de dressing, het paradepaardje voor veel bewoners?! 
Ons advies
 is te overleggen met een adviseur. Er zijn diverse mogelijkheden in opbergen, hangen, lades ... Bepaalde keuzes kunnen ook wegen op je budget. Lades zijn degene die je budget omhoog kunnen duwen, maar dan zijn er vaak andere oplossingen zoals open legplanken of deurtjes. Genoeg mogelijkheden, daarom is het ook op maat! Je ziet je kledij in één oogopslag en vindt snel wat je nodig hebt. Overzichtelijker wordt het niet. 

Ook wij laten ons ondersteunen door specialisten. DM-Line uit Temse, heeft verschillende showrooms. Het familiebedrijf is gepassioneerd door dit vak, en zal héél graag met je meedenken: indeling en materiaalkeuze. Denk er vooral aan hoe je de ruimte die je hebt optimaal kan benutten!

Wij kozen voor een mat zwarte open dressing van DM-Line! Je kan achteraf nog steeds deurtjes hangen, maar een overzicht van je garderobe heb je met een open dressing wel meteen.
De Verona Vinyl vloerbekleding van Floorify zal de look afmaken.

De vloer boven wordt -zoals beneden- voorzien door Floorify. We gaan hier de Verona Terrazzo vinyl vloer in de dressing en de badkamer voorzien. De staaltjes die we via de site bestelden blijven in onze gedachten hangen. Voor de andere ruimtes (slaapkamers en slaaphall) gaan we een vinyl plank formaat in apple crumble kiezen. Met een mooie warme houten uitstraling!

De badkamer

Zie hieronder links een idee van sfeer in de badkamer! We gaan voor een toegankelijke badkamer met accenten in greige, zwart en hout. Dit matcht erg mooi met de terrazzo look vinyl vloer. Zachte keuzes die mooi in evenwicht zijn en veel rust zullen brengen in de badkamer. Deze match vonden wij bij de iedereen gekende badkamerspecialist Van Marcke. Wist je dat Van Marcke ook hun eigen badkamer en accessoires hebben? Betaalbare en hedendaagse aanbod bij een Belgisch familiebedrijf? Absoluut! Ze bieden trouwens ook een totale woonoplossing aan op het vlak van bv. verwarmingsinstallaties en klimaatregeling. Méér dan enkel maar badkamer specialisatie als je het ons vraagt!

Blijf ons dus zeker verder volgen om de definitievere keuzes te ontdekken samen met ons!

Tot snel en kom gerust even langs het huis als je in de buurt bent!

Nu al op zoek naar wooninspiratie
voor de inrichting van je woning?

Check onze woonverhalen !

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.