blogs seizoen 1.0

Stijlvol huishouden? Het kan!

In het Sundae Huis willen we niet alleen zorgen voor een mooie uitstraling, maar ook voor praktisch wonen. Daarbij is Brabantia onze match. Met de slogan 'designed for living' ontwikkelt Brabantia al 100 jaar duurzame producten die gebruiksvriendelijk zijn, maar ook zeer stijlvol én steeds in de nieuwste trendkleuren. Win-win! 

Huishoudelijke klusjes, iets waar niemand echt veel plezier aan beleeft. Maar we moeten ze wél elke dag doen, dus waarom maken we ze niet wat leuker? De talloze designs van verschillende praktische huishoudproducten van Brabantia kunnen ons hierbij helpen. Denk maar vuilnisemmers, kledingrekken, zeepdispensers en veel meer. En dat allemaal in heel leuke kleurtjes en vormen.

Wij zijn alvast overtuigd dat de mooie spullen van Brabantia de setting compleet zullen maken in het Sundae Huis! We hebben dan ook enkele leuke items uitgekozen! Een sneak peek van de producten zie je hieronder! 

Yay, de nieuwe collectie van Brabantia is er! De zomer/lente collectie van 2022 bevat heel wat nieuwe kleurtjes en ontwerpen. Hieronder zie je enkele leuke producten uit deze nieuwe collectie! 

Alle voordelen op 'n rijtje

01: in heel wat trendkleuren 
Het leuke aan de producten van Brabantia is dat ze beschikbaar zijn in zo veel leuke tinten! Bij het samenstellen van een nieuwe collectie wordt altijd veel aandacht besteed aan de nieuwste trends. 

02: duurzaam
Leuk om te weten is ook dat de producten van Brabantia momenteel al 98% recycleerbaar zijn! Het doel is om de 100% te bereiken, mooi toch? 

03: uitgebreid gamma
Brabantia biedt niet enkel producten aan om afval te verzamelen, maar ook om het wassen en strijken gemakkelijker en stijlvoller te maken, maar ook voor in de keuken, de badkamer en het toilet zijn ze ideaal! 

04: héél handig 
Ze zijn niet alleen heel stijlvol en duurzaam, maar vooral ook handig. Over het ontwerp van de producten is zeer zorgvuldig nagedacht, zodat ze ons leven een stukje gemakkelijker maken! 

Ondertussen in het Sundae Huis

Binnenkort zullen we de uitgekozen producten in het Sundae Huis plaatsen. Nog even geduld tot het huis helemaal afgewerkt is, maar blijf ons alvast volgen om het resultaat te zien! Ondertussen kan je altijd een kijkje nemen op onze blog

Tot snel! 

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.