Allereerste sleepover in het Sundae Huis 2.0: "ideale gezinswoning!"

Het Sundae Huis 2.0 is volledig af en dat hebben Nanja en haar gezin geweten! Zij mochten onlangs het Huis in primeur uittesten aan de hand van een sleepover. Op die manier kon het Huis écht gekeurd worden. Nanja maakte tijdens haar verblijf leuke content én gaf achteraf ook een eerlijke review.

Benieuwd hoe dit schattige gezinnetje de sleepover heeft beleefd? Scroll dan snel verder!

Onlangs deden we op Instagram een oproep aan onze volgers: wie wil een nachtje in het Huis te Kortrijk logeren? Na heel wat enthousiaste reacties, voelden we bij het gezin van Nanja (@nanja_antonis) het meest de Sundae vibe. Manlief Bram en kinderen Bente, Suze en George kwamen maar al te graag mee om het Huis in primeur te ontdekken. En zij waren super enthousiast! Eline ontving hen met een hapje en een drankje, gaf hen een korte rondleiding en liet hen vervolgens het Huis zelf verder ontdekken. ‘s Ochtends werden ze verrast met een heerlijk aan Huis gebracht ontbijt. Maar wat vinden Nanja, Bram en de kids nu van het Huis? Kom het hieronder te weten in een bloedeerlijke review!

Het gezinnetje aan het genieten aan de prachtige ontbijttafel van Charrell

De review

Het favoriete plekje van Nanja en Bram in het Huis is zonder twijfel de afgewerkte tuin van Kreatief Groen“Wakker worden met een kopje koffie op de Wünder bank en de zon op onze snoet willen we wel elke dag. Buiten was het heel gezellig. Echt zomer!”

De kinderen waren dan weer enthousiast over de bedden in de master bedroom: “De favoriete plek van onze twee dochters was unaniem het heerlijke Beka bed met verstelbare bodem, de papa en mama hebben ook een hele goede nacht gehad.”

Ook hun kleinste spruit, George, had een goede (en lange) nacht achter de rug in de babykamer: “George sliep voor de eerste keer na 7,5 maand door, joepie! Eens thuis was dat weer gedaan. Mogen we het bedje alstublieft komen halen?” Dat kan geregeld worden, Nanja ;-)!

Dat het Huis kidsproof is werd ook meteen bevestigd: “Er is voldoende plaats voor speelruimte en het schattige babykamertje wilt toch iedereen? De tuin is juist groot genoeg om lekker te ravotten en de vloeren zijn aangenaam om op te zitten. Lees: geen koude poepjes ;-). Het is een ideale woning voor een jong gezin in een bruisende stad als Kortrijk maar toch nog rustig gelegen.”

“Het is een ideale woning voor een jong gezin in een bruisende stad als Kortrijk maar toch nog rustig gelegen.”

Ook de kids zijn fan van de mooie leefkeuken van Kaster Keukens 

Binnenkort starten Nanja en Bram zelf met de renovatie van hun eigen huis. Wij vroegen hen of ze tijdens hun verblijf inspiratie hebben opgedaan. “Jazeker! De vloeren van Floorify, de maatkasten in de wasplaats van Maatkasten Online, het prachtige schuifraam van Belisol, de 3D-wandpanelen van Orac Decor en de authentieke trap die een mooie opknapbeurt heeft gekregen.”

Het Sundae Huis werd dus op alle vlakken goedgekeurd door Nanja, Bram en de kids: “Wanneer je je meteen thuis kan voelen dan zit het goed! Van een oude woning is niet veel meer te merken door de mooie renovatiewerken. De authentieke trap is gebleven en is knap verwerkt in het geheel. De benedenruimte biedt nog veel mogelijkheden. Maar de wasplaats is alvast een pareltje.

De Maatkasten in de wasplaats zijn goedgekeurd! 

En ook over de locatie en de inrichting spreken ze vol lof: “Het is een aangename buurt. Rustig, vlot bereikbaar en op een wip in de stad. De woning is zeer stijlvol met zin voor detail ingericht. Zeker onze stijl! Hip, hedendaags en supergezellig.”

Homerun 

Wij zijn alvast super tevreden dat het Huis door Nanja en haar gezin werd goedgekeurd. Met trots kondigen we dan ook aan dat het Sundae Huis vanaf nu te koop staat! Ben jij dus nog op zoek naar een volledig instapklare woning in Kortrijk, in een classy jaren 60 stijl met een moderne toets en op en top duurzaam? Bezoek dan het Huis tijdens de Homerun van Henry Houser op 16 september. Alle nodige info over de verkoop vind je op schoorbakkestraat-12.be. Inschrijven voor de Homerun doe je ook via de link.

Wie weet word jij wel de nieuwe eigenaar?

Open Funday 

Een dag later, op zondag 17 september openen de deuren van het Sundae Huis opnieuw voor ‘Open Funday’. Tijdens die dag kan je van 10.00 uur tot 17.00 uur vrijblijvend rondkijken en inspiratie opdoen. Het verschil met de Homerun is dat op deze dag Eline, Zara én de verschillende partners ook aanwezig zijn om jouw vragen te beantwoorden. Zien we je daar? ;-)

De kids aan het genieten in het zalige ligbad van Van Marcke, mooi geheel met de rode tegeltjes van bij Groep Verhelst 

 

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.