Sundae Huis vlot verkocht dankzij immokantoor Henry Houser

Ons renovatieavontuur werd in stijl afgerond, want het Sundae Huis 2.0 vond ook nieuwe eigenaars. Yay! En dat ging héél snel! We zijn dan ook zeer dankbaar voor onze partners in crime, die deze vlotte verkoop van het huis mogelijk maakten. Hendrik en Eline van immokantoor Henry Houser zetten hun beste beentje voor om de hoogst mogelijke prijs te bekomen voor het huis waar we ons hart en ziel in staken. Een gepersonaliseerde verkoopwebsite, een virtuele rondleiding en een geslaagde 'Homerun' zijn slechts drie van de zaken die ervoor zorgden dat de verkoop in goede handen lag. 

Ontdek in onderstaande video het volledige verkoopproces met Henry Houser! 

Sundae's journey 
met Henry Houser

Een eerste fijne kennismaking 

Dat Hendrik en Eline 'elk huis of appartement verkopen zoals voor hun eigen familie' werd meteen duidelijk toen we het Henry Houser kantoor te Kortrijk binnenkwamen. Daar werden we met open armen ontvangen en boden ze een luisterend oor voor ons verhaal en onze wensen. Alle stappen in het verkoopproces werden uitgelegd, waardoor we al snel op de hoogte waren van hun manier van werken. We waren ook meteen op ons gemak dankzij hun persoonlijke aanpak. En da's wel van belang bij zo'n grote stap, toch? 

Zodra we beslisten om de verkoop van het Sundae Huis aan Henry Houser toe te vertrouwen, ging het team meteen aan de slag. Lees dus zeker verder om te ontdekken hoe dit verkoopproces aangepakt werd! 

Fotoshoot en 3D-beelden 

Potentiële kopers plannen een bezoekmoment voor een groot deel in op basis van online foto's. Het is als het ware een eerste visitekaartje van de woning en dat beseffen ze bij Henry Houser maar al te goed. Daarom regelde Henry Houser een fotoshoot met een ervaren fotograaf. Elk hoekje van het Sundae Huis werd duidelijk op beeld gezet, zodat mensen al vanaf het eerste moment een goeie indruk krijgen van de woning. Dankzij de 3D-camera die Hendrik tijdens deze fotoshoot meenam, was het ook mogelijk om 360° beelden van de woning te maken. Behind the scenes werd ook al het papierwerk in orde gebracht en alles van voorbereiding gedaan voor de Kick-Off van de verkoop! 

Kick-Off van de verkoop 

En dan was het tijd om het Sundae Huis officieel te koop te zetten, woehoew! De mooie foto's en de virtuele rondleiding met 3D-beelden werden verwerkt in een gepersonaliseerde verkoopwebsite van het Sundae Huis, samen met alle essentiële informatie over de woning. En dat allemaal gebracht met een mooi verhaal, wat echt voor een persoonlijke touch zorgt. Doet ons wat denken aan onze woonverhalen ;-). Een grote meerwaarde die Henry Houser als immokantoor onderscheidt! Via deze website was het voor potentiële kopers mogelijk om een tijdslot in te plannen voor de Homerun, a.k.a. de bezoekdag! 

De woning werd uiteraard ook op alle immosites zoals Immoweb, Zimmo en Immovlan geplaatst. Daarnaast kreeg het Sundae Huis ook een plaats op de website van Henry Houser en werden ook mensen bereikt via Facebook en Instagram.  

Sundae Huis te koop!

Niet alleen online werd de woning te koop aangeboden, ook voor passanten langs het Sundae Huis moest het duidelijk zijn dat deze instapklare en volledig gestylede woning te koop stond. Daarom kreeg ook het typische 'te koop' bord een mooie plaats voor de gevel. Merk ook op dat hierbij gelinkt wordt naar de gepersonaliseerde website en alle aandacht dus naar de woning zelf gaat. Dit maakt duidelijk dat Henry Houser er altijd voor kiest om de focus te leggen op de panden die ze verkopen. Ook aan het begin van de straat werd met een klein 'te koop' bord alvast duidelijk gemaakt dat enkele huizen verder een pand te koop staat. Duidelijker kan niet! 

De Homerun: bezoekdag 

Eén bezoekdag: dat hadden Eline en Hendrik nodig om héél wat mensen te woord te staan en zoveel mogelijk van hen te overtuigen dat het Sundae Huis hun nieuwe, warme thuis kan worden. Oftewel de 'Homerun', die centraal staat in de aanpak van Henry Houser. Eline en Hendrik kozen er dus voor om alle potentiële kopers een rondleiding te geven op één dag, wat natuurlijk zeer handig is als eigenaar. Niet elke avond een ander bezoek (en dus elke dag poetsen :-)), maar bezoeken gecentraliseerd op deze Homerun. En dat was een pittige dag voor Hendrik en Eline, want er kwamen héél wat mensen langs! We waren zeer blij dat wij ons hierbij over niets moesten ontfermen en dit vol vertrouwen in hun handen lag. 

Na de Homerun was het voor ons afwachten. Gelukkig niet al te lang, want de kandidaat-kopers hadden 48u de tijd om een bod uit te brengen. Genoeg tijd om er als potentiële koper een nachtje (twee dus in dit geval) over te slapen en tegelijk als verkoper geen lang proces, oef! Henry Houser vindt het hierbij van belang dat potentiële kopers in geen geval tegenover elkaar uitgespeeld worden.

Twee dagen later was het dus zover en werden we bij Henry Houser verwacht om te bespreken welke biedingen we ontvangen hadden...

Yay! Sundae Huis vond kopers  

En ja hoor, het was een fijn weerzien met Hendrik en Eline die maandagavond, want ze hadden ons goed nieuws te vertellen! Het was hen gelukt om mensen te overtuigen dat dit huis veel potentieel heeft om hun nieuwe thuis te worden. Samen bekeken we wat na deze 48u precies binnenkwam, waarna we besloten om het Huis effectief te verkopen aan de hoogste prijs (vreugdedansje)! Het Huis werd dus in slechts twee dagen verkocht! Een verhaal met een prachtig einde dus! Dan restte ons enkel nog onder begeleiding van Hendrik en Eline de onderhandse verkoopovereenkomst te tekenen en te vieren dat het Sundae Huis officieel verkocht was! Dat was dus het perfecte einde van een mooi verbouwavontuur! 

Dankjewel Hendrik en Eline om deze periode voor ons stressvrij te maken en het tweede Sundae Huis te Kortrijk zo vlot te verkopen! We zouden het absoluut niet beter gekund hebben. 

Wil je binnenkort ook je huis of appartement verkopen? Als het nog niet duidelijk was, wij raden dus Henry Houser aan ;-)! 

Meer informatie op hun website

Of ben je zelf op zoek naar een nieuwe thuis? 

Check dan hier het aanbod van Henry Houser

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.