Creatieve print op de muren dankzij het behangpapier van Roomblush & Wallhaus

Op de vraag 'hoe creëer je een creatieve inrichting?' luidt één van onze antwoorden: durf eens voor kleur of een toffe print te kiezen om een unieke en persoonlijke sfeer in huis te brengen. Wie zouden we zijn als we zelf deze tip niet opvolgen? Daarom kozen we er dit jaar voor om te werken met behangpapier in de slaapkamers. De kinderkamer kon wel een speelse vibe op de muur gebruiken, dus Roomblush was hierbij onze perfect match. In de andere twee slaapkamers in het Sundae Huis zorgt het behangpapier van Wallhaus voor een creatieve setting, in combinatie met wandpanelen en verfkleuren. We hebben de kracht van behangpapier zeker en vast ontdekt!

Bekijk onze volledige ervaring met Roomblush en Wallhaus in onderstaande video:

Sundae's journey
met Roomblush & Wallhaus 

Hoe onze ervaring met Roomblush & Wallhaus verliep? Gratis stalen bestellen, vergelijken en keuzes maken, gemakkelijk zelf behangen dankzij de toolkit en stijlvolle slaapkamers als resultaat. Wij zijn fan! Lees zeker verder om het volledige proces te ontdekken.

Gratis stalen bestellen

Friend Roomblush staat echt gekend om hun grote aanbod aan unieke behang met repetitieve patronen of panoramics. We hadden dus de keuze tussen héél wat verschillende printjes om de kinderkamer op te vrolijken. Om die keuze wat gemakkelijker te maken, bestelden we eerst en vooral enkele gratis staaltjes op hun webshop. Deze stalen werden vlot bij ons op kantoor geleverd en waren dus de ideale remedie tegen onze keuzestress. Tip: stem deze stalen best ook eens af met andere materialen en kleuren die je zal verwerken in de ruimte. Zo hielden wij ook rekening met de geeltinten die we wilden verwerken in de kinderkamer. 

Ook bij Wallhaus bestelden we zo'n stalen, zodat we ook voor de master- en tienerkamer onze favorieten konden vergelijken. WallHaus is een Belgisch online brand dat net zoals Roomblush onder Wall Decoration House valt. Dit merk biedt behangpapier aan in heel wat verschillende stijlen, zowel modern, klassiek, industrieel als landelijk. Hun doel? Ervoor zorgen dat je een ruimte een make-over kan geven, voor een goed budget en in no time

Vlot behangen dankzij toolkit 

Het behangen zelf, da's helemaal iets voor Eline. Want wist je dat Eline 10 jaar geleden Roomblush uit de grond stampte? Ze heeft dus meer dan genoeg ervaring om dit klusje te klaren. Om het behangen vlot te later verlopen, bestelden we bij Wallhaus de toolkit/ behangset. Daarin zitten alle tools die je nodig hebt om te behangen en wordt het werkje een fluitje van een cent! Zo bevat de kit bijvoorbeeld een emmer, folie om vloer te beschermen, behanglijm, borstels, lintmeter, behangspatel... Ideaal dus voor alle DIY-ers onder ons. 

Dankzij deze toolkit ging het behangen dus méga vlot en was het resultaat snel zichtbaar! 

Sfeermakers op de muren - het eindresultaat 

Dit werden uiteindelijk onze keuzes: 

Drie compleet andere looks, maar telkens een mooi geheel in combinatie met andere materiaal- en kleurkeuzes. Looks waar behangpapier met deze leuke prints duidelijk niet kon ontbreken en de stijl in de kamers extra kracht bijzet

Ook zin gekregen om te behangen? Ontdek dan zeker eens alle leuke printen van Roomblush & Wallhaus! 

Roomblush.com

Wallhaus.com

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.