Woontips

Een functioneel én stijlvol keukenblad van Cosentino

De keuken is niet zomaar een saaie ruimte. Het is juist het kloppende hart van het huis, waar van alles gebeurt! Mensen komen er samen om te koken, te borrelen en gezellig bij te kletsen. Ook kids maken er vaak hun huiswerk!

Het keukenblad is een belangrijk onderdeel van de keuken. Het is niet alleen functioneel, maar kan ook de uitstraling en stijl van de keuken bepalen. Het verdient dan ook wel wat aandacht! Er zijn verschillende soorten keukenbladen verkrijgbaar, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. In deze blog geven we wat inspiratie en informatie over de verschillende materialen en mogelijkheden. Let's see!

de ideale match vinden voor je keukenblad!

Bij het kiezen van het perfecte keukenblad gaat het om meer dan alleen maar het uiterlijk. Het materiaal is belangrijk, maar ook de kleur, afwerking en de duurzaamheid zijn cruciaal. Je wilt tenslotte een keukenblad dat er niet alleen fantastisch uitziet, praktisch en onderhoudsvriendelijk is, maar ook jarenlang meegaat!

Dus voordat je begint met scrollen door de vele opties, neem even de tijd om na te denken over wat je écht wil. Een glanzend oppervlak of toch liever een meer ingetogen matte afwerking? En wat betreft de kleur: ga je voor klassiek wit of zwart, of durf je te kiezen voor een meer gewaagde kleur of schakering?

Sundae Huis 2.0

Voor de keuken in het Sundae Huis 2.0 zochten we een keukenblad, dat goed samengaat met de classy stijl en donkere houttinten. En dat vonden we ook via Kaster Keukens bij het merk Cosentino. Want de materialen van Cosentino stralen zoveel luxe uit! 

We kozen het Dekton Kraftizen Albarium keukenwerkblad, dat ook gebruikt kan worden voor vloeren, muren en tafels. We zijn er van overtuigd dat onze keuken opnieuw een waar juweeltje zal worden dankzij onze friend Kaster Keukens

Zie hieronder onze plannen!

Wat het Dekton Kraftizen keukenwerkblad nog aantrekkelijker maakt, is dat het gemaakt is van gerecycleerde materialen en hoogwaardige mineralen, wat resulteert in een prachtige kleurdiepte. Je draagt dus met de duurzame materialen van Cosentino niet alleen bij aan een functioneel en stijlvol keukenblad, maar ook aan een betere wereld.

Daarnaast is het kras-, zuur- en vlekbestendig, waardoor het werkblad lang mooi blijft en weinig onderhoud nodig heeft. We konden bij Kaster Keukens zelfs een staal van het Dekton Kraftizen keukenwerkblad bekijken en aanvoelen voordat we onze keuze maakten.

 

Ontdek de verschillende merken van Cosentino!

01: silestone
Silestone is een prachtig oppervlak dat niet alleen bekend staat om zijn hoge weerstand tegen krassen, vlekken en impact, maar ook om zijn grote variatie aan kleuren en afwerkingen. Ook kan je kiezen voor een matte of een glanzende afwerking!

02: dekton
Dit ultracompacte materiaal bestaat uit een mix van glas, porselein en kwarts, en is bestand tegen hoge temperaturen, krassen, vlekken en UV-straling. Bovendien is Dekton verkrijgbaar in verschillende diktes en afwerkingen, waardoor het geschikt is voor zowel binnen- als buiten!

03: sensa
Sensa is een natuurstenen oppervlak dat behandeld is met een gepatenteerde beschermlaag. Hierdoor is het materiaal bestand tegen vlekken en biedt het een langdurige bescherming tegen vuil en verkleuring. Dit maakt Sensa de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar de schoonheid van natuursteen zonder zich zorgen te hoeven maken over het onderhoud.

04: scalea
Een merk dat zich richt op natuurstenen oppervlakken, is Scalea. Of je nu van marmer, graniet, kalksteen of travertijn houdt, Scalea biedt een breed scala aan materialen om uit te kiezen. De oppervlakken zijn niet alleen duurzaam en van hoge kwaliteit, maar ook tijdloos en elegant!

Cosentino in Sundae Huis 1.0

Met de werkbladen van Cosentino hebben we al langer ervaring, want in het Sundae Huis 1.0 in Roeselare pronkte het keukenblad 'Composiet Silestone - Blanco Norte'. Een neutraal keukenblad dat het totaalplaatje van het deze keuken helemaal afmaakt en ook van super kwaliteit is!

Nog eens kort waarom wij kiezen voor Cosentino:

  • de materialen bevatten gerecycleerde materialen;
  • hoogwaardige mineralen
  • hebben en prachtige kleurdiepte
  • zijn kras-, zuur- en vlekbestendig
  • hebben een luxe uitstraling

Wij hebben alvast het volste vertrouwen in onze friend

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.