blogs seizoen 1.0

Een extra touch aan de muren!

Een tot in de puntjes afgewerkte woning. Dat is waar we voor gaan in het Sundae Huis! Ook de muren kregen een creatieve styling dankzij de mooie wandpanelen van Orac Decor. We blogden al eerder over de meerwaarde hiervan en over onze plannen met deze wandpanelen. Onlangs werden deze eyecatchers ook geplaatst in het huis. Benieuwd naar het resultaat? 

DIY-friendly 

Zoals je kan zien, kozen wij ervoor om de panelen in het Sundae Huis te laten plaatsen door professionals. Dat kan bijvoorbeeld door de verschillende installateurs van Orac Decor. Maar het leuke aan deze panelen -en alle andere Orac producten- is dat ze DIY-friendly zijn! Enige handigheid is natuurlijk wel vereist, maar geen nood, want op hun website kan je heel wat handige tutorials en handleidingen bekijken om dit klusje zelf te klaren. Ook alle tools en lijm die nodig zijn om de panelen in een handomdraai te installeren, vind je daar terug! 

Instant leuke setting 

En of we bij zijn met de mooie setting die de wandpanelen creëren! Het zijn echte eyecatchers die het hele huis een extra touch geven. En dan nog heel snel gefixt! Nog even op 'n rijtje welke items je zag in het huis:

Zoals je ziet kregen heel wat ruimtes in het Sundae Huis deze creatieve styling. We vonden het ook een leuk alternatief voor behangpapier bijvoorbeeld! 

Next: een leuk kleurtje! 

Wat jullie hier te zien krijgen is natuurlijk niet het afgewerkte resultaat. De panelen worden nog overschilderd in leuke kleuren zodat ze perfect matchen met de styling van de kamers. Zie hieronder op de moodboards nog eens welke kleuren ze krijgen! Sundae Friend TONE zal deze mooie kleuren voorzien. 

  • zitkamer: groen (dit is een nieuwe kleur en wordt nog gelanceerd!)
  • eetkamer: greige 01
  • master bedroom: greige 01
  • tienerkamer: rood 03

Nog meer creatieve styling

Wist je dat Orac Decor niet alleen 3D-wandpanelen aanbiedt, maar ook nog andere interieurdecoratie zoals kroonlijsten, plinten, wandlijsten en andere decoratieve elementen? Je kan je woning dus op verschillende manieren een creatieve styling geven met Orac Decor!

Sundae Huis - The final result 

Jullie kregen al even te zien hoe de wandpanelen er momenteel uitzien in het huis, maar het échte resultaat zie je dus eens het Sundae Huis 'klaar' is! Nu zal het écht niet lang meer duren... Ons vooral blijven volgen is de boodschap! Tot snel! 

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Sundae huis

Wil je niets missen van onze verbouwavonturen én altijd als eerste de nieuwe wooninspiratie ontdekken? 

Laat je e-mailadres hier achter en ontvang alle nieuwe updates, inclusief sneak-peeks en behind the scenes! 

schrijf je in