Woontips

Je mooiste momenten ingekaderd aan huis!

Mooie foto's verdienen een leuk plaatsje in je woning, toch? Onze Friend Print & Frame zorgt er onder het motto 'moments to remember' voor dat je al je leuke herinneringen ingekaderd aan huis kan laten leveren. Het is volgens ons een super leuke én handige manier om je interieur een persoonlijke touch te geven! Daarom bestelden wij zelf een ingelijste foto om ons kantoor op te fleuren. Hoe gemakkelijk dit in z'n werk gaat, zie je in onderstaande video. Lees ook zeker verder om nog meer te weten te komen over het concept! 

Moments to remember

Zoals Marie in de video al aangeeft, gaan leuke foto's té vaak verloren ergens op je smartphone. Of ze belanden ergens in een schuif die nooit meer opgetrokken wordt. Zonde, niet? Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je foto's zelf in te kaderen, maar dit zorgt vaak voor knip- en plakwerk. Print & Frame bedacht daarom het leuke concept om ingelijste foto's aan huis te leveren. Er zijn slechts 3 stappen nodig:

  1. upload je foto: importeer 1,2,3 of meerdere foto's die je wenst te gebruiken
  2. kies een kader: er zijn heel wat vormen en formaten, in verschillende afwerkingen
  3. finaliseer: draai, knip, zoom je foto's om je ontwerp te optimaliseren 
  4. KLAAR! 

Daarna rest je enkel en alleen nog je gegevens in te geven en *check*, je ontwerp is doorgestuurd! De ingelijste foto, dus je foto in het kader, wordt gemaakt en geleverd aan huis. Het enige wat nog moet gebeuren, is het uitpakken en ophangen van de ingelijste foto. Wij vonden het alvast super gemakkelijk! En ons kantoor ziet er meteen al een stuk leuker uit, toch? 

Spin-off van Deknudt Frames

Het concept van Print & Frame is ontstaan vanuit toonaangevend fotokaderproducent Deknudt Frames. Alle kaders die je kan selecteren op de website van Print & Frame, worden dus geproduceerd door Deknudt Frames. Zoals gezegd wordt in de video, bestaat dit bedrijf bijna 100 jaar en staat dus garant voor een zeer ruim aanbod aan fotokaders én zeer kwaliteitsvolle producten. 

It's in the little details! 

Eens je bestelling afgerond is, wordt je foto geprint. Dit gebeurt met een grote printer, zoals je in de video kon zien! Daarna gaan de mensen bij Print & Frame aan de slag om jouw foto in te lijsten in het gekozen kader. Ze gaan altijd zeer zorgvuldig te werk, want wist je dat ze je foto altijd eerst 24h laten drogen? Zo ben je zeker dat de inkt niet uitloopt. Ook het glas uit het fotokader wordt helemaal schoongemaakt en de foto wordt afgestoftOog voor detail is er dus zeker! 

Framed with love

01: persoonlijk interieur 
Met de ingelijste foto's van Print & Frame creëer je een súper persoonlijk interieur. Leuke foto's aan de muur of op de kast zorgen meteen voor een warme thuis

02: as easy as that 
Goed nieuws, met Print & Frame hoef je nooit meer te knippen en plakken om mooie fotokaders te maken. In enkele stappen is het voor jou snel en gemakkelijk geregeld! Waarom moeilijk doen als het ook simpel kan? 

03: heel wat opties 
Er is een ruime keuze aan verschillende soorten fotokaders. Je kan kiezen tussen heel wat vormen, kleuren en afwerkingen! Zo kan je net zoals wij kiezen voor een passe-partout, een kartonnen rand rond de foto. 

04: posters inlijsten 
Wist je dat het ook mogelijk is om posters in te kaderen? Ideaal als je dus eerder fan bent van leuke graphics in plaats van foto's. Je laadt simpelweg je digitale poster op en deze wordt ingelijst bij je thuis geleverd! 

Print & Frame x Sundae Huis 

Omdat wij het concept van Print & Frame zo leuk vinden, zullen we ook enkele leuke ingelijste foto's bestellen voor het Sundae Huis! Wat het precies wordt? Dat zal je kunnen zien eens ze in het huis hangen! Nog even geduld dus... Stay tuned! 

Check de website hier 👈🏻 

Heb je Print & Frame hier al eens gespot? Dat kan zeker, want ook heel wat interiorista's uit onze woonverhalen zijn fan van het concept! Je vindt de kaders terug bij:

Je vindt er verder ook heel wat wooninspiratie! Check ze dus zeker eens! 

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

volg ons avontuur

voor alle interieur- exterieur en styling inspiratie

instagram