Badkamer inspiratie & verftechnieken uittesten

Het is ondertussen een tijdje geleden dat we jullie meenamen naar het Sundae Huis in Kortrijk. En da's met een reden, want momenteel moeten we nog even afwachten tot de verdere ruwbouwwerken van start kunnen eind deze maand. Maar, jullie kennen ons, we blijven hoe dan ook altijd interieurinspiratie opdoen. Want ja, op vlak van de inrichting van het Huis moeten we nog heel wat knopen doorhakken. Met zoveel keuze is het vaak moeilijk om beslissingen te nemen, dus daarom zijn showroombezoekjes altijd handig! Daar kunnen we de materialen, kleuren, afwerkingen enz. echt zien in een bepaalde setting of kunnen we toepassingen écht zien en voelen. Onze agenda zat de voorbije weken vol met zo'n bezoekjes aan onze Friends. Zo kregen we bij Van Marcke heel wat mooie badkamers te zien en konden we bij Paintfactory de verfkleuren en technieken bekijken én zelfs uittesten. 

Kijken jullie mee? 

Duizend en één kleurtjes 

Bij Paintfactory waren we echt overdonderd door de vele verfkleurtjes die we meteen zagen. De FAVO-tafel, ook wel de 'favoriete kleuren van de klanten', is een echte eyecather in de winkel in Kortrijk. Zoals Milojka ook uitlegt in de video, is alles bij Paintfactory zeer toegankelijk. Zo kunnen we ons bij kleuren als 'currygeel' en 'olijfgroen' meteen iets voorstellen.

Onze zoektocht ging vooral uit naar:

  • neutrale tinten voor de gehele woning, maar ook...
  • enkele leuke kleuren om wat pit in de woning te brengen
  • een unieke verftechniek om structuur te creëren

Super leuk, want we konden ook de nieuwe verftechniek 'BRUUT' uittesten! Het was even wennen in het begin, maar ging uiteindelijk zeer gemakkelijk en het was ook echt fijn om te doen én super creatief! Deze techniek zouden we dus zeker willen toepassen in het Sundae Huis om een bepaalde structuur te krijgen op de muren. 

Zoals je kon zien in de video, lijkt het ons leuk om deze verfkleuren op de wandpanelen van Orac Decor te plaatsen. Wat de concrete plannen hier zijn, ontdek je binnenkort!

tip: bewaar op Pinterest

Keuze van de badkamer = check!  

Met Van Marcke zijn we al langer Friends, want ook onze eerste Sundae Huis-badkamer vonden we bij Van Marcke (Friends voor het leven, zoals we in de video al zeiden ;-))  Hieronder zie je nog eens hoe deze prachtbadkamer eruitzag! We zijn nog steeds zo'n fan! 

Onlangs ontdekten we in de inspirations showroom in Kortrijk heel wat mooie opties voor de badkamer in het nieuwe Sundae Huis! Van Marcke-adviseur Isa bekeek met ons welke ideeën we hadden en stelde enkele opties voor rekening houdend met ons moodboard van tijdens de brainstormsessie.

Onze bestelling bij Van Marcke

Dit is het moodboard, niet de definitieve keuze

Dit is wat we bij Van Marcke bestelden voor de badkamer (met uitzondering van de technische elementen & de accessoires):

Benieuwd hoe deze producten er zullen uitzien in het Huis? Wij ook ;-) 

Next steps in het Sundae Huis 

  • ruwbouwwerken 
  • rioleringen
  • betonplaat
  • afbraak veranda & stabiliteit nieuwe leefkeuken
  • de vloer isoleren met PUR met Royaux

Next op onze agenda

Moodboard tuin

Check ook ons Pinterest board om onze inspiratie voor het Sundae Huis te ontdekken! 

Volgende keer in Het Sundae Huis

In de volgende aflevering tonen we nog meer inspiratie, want we gingen langs bij: 

  • Charrell & Atmooz voor de meubels & verlichting in Geel
  • House of Personality bij de headquarters van Orac Decor in Oostende

We bestellen ook wat stalen voor het behangpapier bij Roomblush & Wallhaus en testen deze uit! 

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.