Frisse verfkleuren en unieke texturen dankzij Paintfactory

Finishing touches zijn volgens ons geen kleine details, maar kunnen een woning echt een bepaalde uitstraling geven. Dat is ook absoluut het geval met een laagje verf op de muren! Het volledige Sundae Huis kreeg kleur dankzij de verf van Friend Paintfactory. Neutrale tinten, maar ook enkele frisse eyecatcher kleuren brengen leven in Huis. Het resultaat is meer dan geslaagd en delen we ook graag met jullie! 

Onze volledige ervaring met Paintfactory zie je in onderstaande video:

Sundae's journey 
met Paintfactory 

Het begon met inspiratie opdoen in de Paintfactory winkel in Kortrijk en eindigde in een mooie styling met unieke verfkleuren. We delen in deze blog graag onze volledige journey met Paintfactory! 

Toegankelijk en creatief 

Bij ons bezoek aan de Paintfactory winkel in Kortrijk waren we echt overdonderd door de vele verfkleurtjes die we meteen zagen. De FAVO-tafel, ook wel de 'favoriete kleuren van de klanten', is een echte eyecather in de winkel. Je merkt meteen dat Paintfactory met overtuiging kiest voor een zeer toegankelijk aanpak. Zo kunnen we ons bij kleuren als 'currygeel' en 'olijfgroen' direct iets voorstellen.

Tijdens het bezoek aan de winkel kon Eline voor het eerst ook de nieuwe verftechniek 'BRUUT' uittesten! Het was even wennen in het begin, maar ging uiteindelijk zeer gemakkelijk en het was ook echt fijn om te doen én super creatief! Toen al wisten we zeker dat we met deze textuurverf enkele muren in het Sundae Huis een speciale uitstraling wilden geven! 

Bezoek de Paintfactory winkel in jouw buurt 

Kleuradvies op maat van het Sundae Huis 

Omdat we over bepaalde kleurkeuzes nog wat twijfels hadden, kwam Florence van Paintfactory langs in het Sundae Huis voor extra advies. Dankzij het kleuradvies van Florence, waren we helemaal overtuigd van alle kleuren die we in het interieur wilden verwerken. Heb jij het soms ook moeilijk om verfkleuren uit te kiezen? Dan kan je, net zoals ons, terecht bij één van de kleurexperten die bij jouw thuis langskomen om je uit de nood te helpen! Ze houden hierbij rekening met jouw smaak en kijken ook naar de lichtinval in je woning, zodat jullie samen tot een mooi totaalplaatje komen. Een kleuradvies van Paintfactory duurt zo'n 2 uur en kost slechts €59. 

Boek een kleuradvies in 

Verf ophalen in winkel 

Na het bezoek van Florence en haar uitgebreid advies, wisten we met zekerheid welke verfkleuren we zouden bestellen. We gingen deze verf dan ook met plezier ophalen in de Paintfactory winkel te Kortrijk. En dan kon het schilderen beginnen! 

3, 2, 1, go! 

De schilderwerken nam Friend Gerry van Montina Schilderwerken voor z'n rekening. En dat deed hij duidelijk met veel plezier ;-). Aangezien Eline een tijd geleden in de Paintfactory winkel een snelcursus 'schilderen met BRUUT'-verf' kreeg, stond ze te popelen om het eens voor écht aan te brengen. De tienerkamer was een perfect experimentje hiervoor en het schilderen met deze textuurverf ging zeer vlot. "Heel fijn om zo'n unieke look te kunnen creëren en helemaal niet moeilijk", vertelt Eline. Goedgekeurd dus! Maar misschien had Eline wel beter een andere outfit gekozen... ;-)

Zoals je ziet kozen we ervoor om op bepaalde plaatsen de combinatie te maken met 3D-wandpanelen van Orac Decor. De match tussen de mooie verfkleuren en deze creatieve panelen vinden we hélemaal iets voor Sundae! 

Warme Sundaevibe 

Er werd duidelijk héél wat geschilderd in het Sundae Huis. We zetten graag even al onze verfkeuzes per kamer op een rijtje:

 

Benieuwd bij welke Friends we nog aanklopten voor de volledige styling van het Sundae Huis? 

Ontdek hier alle meewerkende Friends 

Wist je dat het schilderproces ook werd uitgezonden op de West-Vlaamse tv-zender Focus & WTV? Je kan de fase van de schilderwerken in deze aflevering ook bekijken online! Daarin geef Nils van Paintfactory ook meer uitleg over de gekozen kleuren en de BRUUT-techniek. En handige harry Celine hielp ook mee om deze schilderwerken tot een goed eind te brengen. 

Bekijk de aflevering 

Ook zin gekregen om je huis te schilderen? Bekijk dan zeker eens de website van Paintfactory! 

Meer info op de site

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

volg ons avontuur

voor alle interieur- exterieur en styling inspiratie

instagram