Trendy en onderhoudsvriendelijke vloeren dankzij Floorify

Een complete renovatie, daarbij kunnen nieuwe vloeren natuurlijk niet ontbreken. Dat gloednieuwe vloeren de sfeer in huis kunnen maken of kraken, valt dan ook niet te ontkennen. Net zoals bij Sundae Huis 1.0, kozen we ook voor ons tweede renovatieproject voor de vinyl vloeren van Floorify. Dat zijn zowel mooie als makkelijke vloeren. We zijn dan ook deze keer méér dan tevreden over het stijlvolle eindresultaat. 

Onze volledige ervaring met Floorify ontdek je in onderstaande video! 

Sundae's journey 
met Floorify 

Gratis stalen bestellen, op zoek gaan naar onze favoriete vloeren in een belevingswinkel, een vlotte plaatsing en een prachtig resultaat. Zo kunnen we onze ervaring met Floorify in één zin samenvatten. Benieuwd naar een uitgebreid verslag van deze journey? We nemen jullie hier graag in mee! Lees dus zeker verder! 

VERGELIJKEN MET GRATIS STALEN 

Vooraleer we langsgingen in de belevingswinkel, bestelden we eerst enkele staaltjes van onze favoriete vloeren op de website van Floorify. Wist je dat je drie gratis stalen kan bestellen? Echt de beste manier om verschillende opties te vergelijken en ze eens in real life te zien én voelen. Heel handig, want we namen de stalen ook mee naar elk showroombezoek, zodat we alle materiaalkeuzes konden matchen hiermee. Want een mooie basis in huis, dat creëer je met vloeren! 

BELEVINGSWINKEL VOOR INSPIRATIE

Net zoals vorig jaar gingen we langs in een belevingswinkel van Floorify, deze keer in houthandel Leirman te Gistel. Daar konden we onze favorieten voor het Sundae Huis 2.0 op groter formaat bekijken, wat kiezen eenvoudiger maakte. We werden er meteen aan herinnerd waarom wij echte #floorifans zijn! 

De vloeren van Floorify zijn rigide vinyl vloeren, die warmte uitstralen en tegelijk zeer gemakkelijk zijn in gebruik. De ruime keuze aan karaktervolle kleuren en variatie in formaten (planken, visgraat en tegels) maken de vloeren geschikt voor elke ruimte in huis. De planken lijken net écht hout, je kan heel wat verschillende looks creëren en ze zijn ook zeer gemakkelijk om te plaatsen

VOORDELEN VAN DE VINYL VLOEREN 

Naast het feit dat de Floorify vloeren dus gemakkelijk te plaatsen zijn en er méga trendy uitzijn, zijn er nog een heleboel voordelen. De vloeren zijn namelijk ook: 

  • super dun: de vloeren zijn zeer dun én sterk en heel gemakkelijk op een bestaande vloeren te plaatsen
  • vlek-, schok- en waterbestendig: er kan dus écht op geleefd worden
  • heerlijk stil, want ze absorberen het geluid
  • warme vloeren, want ze nemen heel snel de omgevingstemperatuur aan 
  • perfect te combineren met vloerverwarming: ideaal dus voor het Sundae Huis

Ontdek alle voordelen  

VLOTTE PLAATSING DANKZIJ KLIKSYSTEEM 

Voor DIY-ers die graag zélf een vloer plaatsen, zijn de vloeren van Floorify een goeie match. De plaatsing gaat super vlot en gemakkelijk aan de hand van een kliksysteem, dus die onhandige lijm kan je achterwege laten! Aangezien wij zelf écht niet handig zijn en ons liever bezighouden met de inrichting en content creatie, kozen we ervoor om de vloeren te laten plaatsen door een vakman. Maar weet dus dat deze vloeren zeker en vast DIY-proof zijn! 

DE VLOEREN IN HET SUNDAE HUIS

Er werden drie soorten vloeren geplaatst in het Huis:

  1. Etna (betonlook): gelijkvloers & badkamer 
  2. Jellyfish (gietvloer look): polyvalente ruimte
  3. Île de Ré (houten planken): slaapkamers 

De betonlook vloer brengt mooi contrast met de houten meubels en keuken op het gelijkvloers, en ook in de badkamer wordt dit verhaal doorgetrokken. De houten planken in de slaapkamers zorgen dan weer voor extra gezelligheid en warmte, terwijl de gietvloer look dan een perfecte neutrale vloer is voor in de polyvalente ruimte.

EEN WIN-WIN VOOR ONS ÉN DE PLANEET: FLOOREVIVE

Na het plaatsen van alle vloeren, hadden we wat snijresten over. Normaal gezien zouden we deze resten naar een containerpark brengen, maar dankzij het duurzaam concept 'Floorevive' is er een betere oplossing hiervoor. We brachten de snijresten binnen in een Floorify winkelpunt bij ons in de buurt en zij zorgen ervoor dat deze gerecycleerd worden. Op die manier dragen we ook ons steentje bij voor de natuur. Niet alleen door te recycleren, maar ook doordat Floorify een boom plant in Madagaskar als je deelneemt aan Floorevive. In ruil hiervoor, kregen we ook een onderhoudsproduct cadeau! Da's pas een mooie win-win! 

Ontdek meer over Floorevive

Ook zin gekregen om een Floorify vloer te leggen?

Bestel dan je gratis staal

Of ga langs bij een verdeler in de buurt 

Ben je benieuwd hoe de plaatsing van een Floorify vloer in z'n werk gaat?

Bekijk dan de aflevering van Focus & WTV

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

volg ons avontuur

voor alle interieur- exterieur en styling inspiratie

instagram