Classy meubels en sfeervolle verlichting dankzij Charrell & Atmooz

Om de classy inrichting te kunnen bekomen die past bij de Sixties vibe van de woning, gingen we op zoek naar stijlvolle meubels en verlichting. Een zéér belangrijke zoektocht als je het ons vraagt. Want we hoeven jullie natuurlijk niet te vertellen dat meubels en verlichting twee van dé sfeermakers vormen in huis. Of toch als je bij leuke merken aanklopt, zoals bij Charrell en Atmooz. Da's exact wat wij deden en het is een keuze waar we absoluut géén spijt van hebben! Het resultaat is helemaal wat we bedoelden met een classy, jaren 60 inrichting. Maar oordeel vooral zelf ;-). 

Onze volledige ervaring met de meubels van Charrell en verlichting van Atmooz bekijk je in onderstaande video! 

Sundae's journey 
met Charrell & Atmooz 

Een styling waar we zeer trots op zijn, dat startte in de concept store van Charrell en Atmooz, waar we bijgestaan werden door de beste interieurarchitecten. Enkele maanden later ontvingen we vol spanning de levering met alle gloednieuwe meubels en verlichting. In deze blog vertellen we jullie alles over het volledige proces! 

Inspirerende concept store

In de concept store van Charrell Home Interiors in Geel werden we echt overdonderd door het grote aanbod aan stijlvolle meubels! Zo fijn om al die items in inspirerende en huiselijke settings te bekijken. Zaakvoerder Yannick toonde ons tijdens een rondleiding door de winkel (die maar liefst 3000 m² groot is!) de vele zetels, tafels, stoelen, fauteuils en kasten die heel wat klasse uitstralen. Perfect voor het Sundae Huis, want met de producten van Charrell was het mogelijk om een totaalplaatje creëren. Heel fijn om te weten is dat alle meubels volledig naar onze smaak aan te passen zijn. Zo kunnen de items in heel wat verschillende kleuren en vormen gemaakt worden. Van die aanpak op maat zijn we écht fan! Je ziet ook duidelijk dat alle meubels in één verhaal passen en in lijn liggen met elkaar. Zoals Yannick het zegt: "Elke zetel past bij elke kast of tafel in het aanbod." Hier konden we dus zeker ons ding vinden! 

Moodboard op maat 

Na deze boeiende inspiratietocht in de concept store, kregen we zeer deskundig advies om concreet keuzes te maken. Een team van zes interieurarchitecten staat telkens klaar om elke klant te adviseren. Interieurarchitecte Evelyne had op basis van onze wensen een moodboard uitgewerkt met alle meubels die volgens haar ideaal was voor het Sundae Huis. En dat was vooral meubels in donker hout, in combinatie met lichte tinten voor de eetstoelen, zetel en tapijt bijvoorbeeld. De meubels die Evelyne ons tijdens het bezoek toonde, waren echt perfect voor de jaren 60 stijl die wilden neerzetten. Dus plaatsten we ook onze bestelling en waren we in blijde verwachting van de prachtige items! 

Atmooz experience room 

Het merk Atmooz is in het jaar 2019 ontstaan uit Charrell, vanuit de nood om een totaalbeleving te creëren. Broers Yannick en Didier willen met dit merk een uitgebreide verlichtings- en decoratiecollectie aanbieden, met een hedendaags design en chique uitstraling. 

Tijdens ons bezoek aan de concept store van Charrell, namen we ook een kijkje in de experience room van Atmooz. Daar was het mogelijk om onze favorieten die we op de website ontdekten, in het echt te zien. Voor het Sundae Huis kozen we heel wat unieke verlichting uit. Mooie plafondlampen, spotjes, staanlampen... voor het héle Huis! En dat zijn er vrij veel ;-). 

Tadaa... prachtig totaalplaatje!

We waren dan ook heel enthousiast toen we zagen dat de vrachtwagen vól prachtig meubels en verlichting aankwam bij het Sundae Huis. Alle items werden zorgvuldig naar binnen gebracht, uitgepakt en in het huis geplaatst. En wij zagen meteen dat het goed was! 

Na de styling met heel wat decoratie en kleur toe te voegen, is het eindresultaat nog beter dan we voor ogen hadden. De nieuwe bewoners zullen zalig kunnen genieten van deze inrichting, mede dankzij de meubels en verlichting. Ze kunnen ook zeker van zijn van de kwaliteit, want zo is de zetel 'aquaclean', wat betekent dat hij super gemakkelijk is in onderhoud. En ook de ronde tafel in het ontbijthoekje in beton ciré is van top kwaliteit en vormt een mooi geheel met de bouclé stoelen. 

Happy Sundae-team! 

Onze bestelling bij Charrell

Dit zijn onze keuzes van de meubels. Zoals gezegd kan de afwerking en vorm ook aangepast worden, wat bijvoorbeeld bij de zetel het geval is. 

Zitkamer

Eetkamer

Ontbijthoek: 

Aflevering op Focus & WTV 

De levering en installatie van zowel de meubels van Charrell en verlichting van Atmooz werd ook verfilmd door Focus & WTV! Eline en zaakvoerder Yannick geven je in deze aflevering ook graag een extra woordje over de keuzes in ons Sundae Huis. 

Bekijk de aflevering hier

Ben je benieuwd naar de collecties? Ontdek de websites van Charrell & Atmooz

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.