Sfeervolle en praktische badkamer dankzij Van Marcke

De oude badkamer in het Sundae Huis was allesbehalve stijlvol en conform deze tijd. We zagen dat er nood was aan een stevige make-over! Say no more, want dat kunnen we bij Sundae zeker en vast ;-). De sfeervolle en praktische badkamer die we uiteindelijk gecreëerd hebben, kozen we uit bij onze Friend Van Marcke. Hun deskundig advies en uitgebreid aanbod, zorgden ervoor dat ons moodboard echte realiteit werd. Het resultaat is precies de klassevolle badkamer die we voor ogen hadden. 

Onze volledige ervaring met Van Marcke ontdek je in onderstaande video! 

Sundae's journey
met Van Marcke

Na het prachtige eindresultaat van de badkamer in het eerste Sundae Huis, waren we ervan overtuigd dat de producten van Van Marcke ook deze keer een must zijn om een comfortabele en modieuze badkamer te creëren. Hoe we tot dit stijlvol plaatje kwamen, van keuzes maken tot plaatsing, vertellen we in deze blog! 

Een showroom vol inspiratie 

Met ons moodboard in de hand en een vrijstaand bad als belangrijkste item op onze wishlist, maakten we een afspraak in de Inspirations Showroom te Kortrijk. Daar bespraken we samen met een adviseur uitgebreid welke kant we op wilden en wat onze wensen waren voor de badkamer. Rekening houdend met onze ideeën, liet de adviseur de verschillende opties zien die ideaal zouden zijn voor het Sundae Huis. Van bad tot wastafelmeubel en kraanwerk, we kozen alle producten uit om er een droombadkamer van te maken! 

Professionele plaatsing 

Nadat we onze bestelling doorgegeven hadden en alle producten aan huis geleverd werden, was het tijd om van een lege ruimte en echte badkamer te maken. Het team van onze installateur Frederick (Elektro Masschelein) zorgde ervoor dat het bad, wastafelmeubel, waskom, douche, spiegel en al het kraanwerk zorgvuldig geplaatst werd. 

En dat deed hij niet alleen, want in de aflevering op Focus & WTV zie je hoe het Sundae Huis getransformeerd wordt tot een duurzame thuis, met onder andere de plaatsing van het badkamermeubel. Dat deed Frederik samen met een handige harry, mooi teamwork!  

Charmant eindresultaat

Eens we alle items bij elkaar zagen, waren we ervan overtuigd dat we de juiste keuzes maakten. Het vrijstaand bad dat Eline graag wou, kreeg een mooie plek in de badkamer. Zo'n bad brengt meteen een luxueuze vibe in de ruimte en dat opzet in zeker geslaagd vinden wij. Het donker hout wastafelmeubel in laminaat zet de toon verder van het gelijkvloers en ook het keramiek tablet met ceppo patroon dat hierop ligt, vormt een link met de vloer in betonlook.

En om de waskom te doen passen bij het bad, kiezen we voor een witte versie met een mooie ovale vorm. Oh ja, de grote rechthoekige spiegel boven het wastafelmeubel zorgt echt voor een veel ruimer gevoel in de badkamer. 

Wij zijn ook zeer blij met het kraanwerk in de ganse badkamer, dat afgewerkt is in 'brushed nickel', of geborsteld nikkel dus. Dit materiaal is tijdloos, maar geeft een extra touch én is trouwens ook super onderhoudsvriendelijk omwille van de geborstelde textuur. 

Ontdek het Van Marcke magazine

Is jouw badkamer ook aan vernieuwing toe? Van Marcke helpt je met veel plezier verder! 

Bezoek een showroom in jouw buurt 

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.