blogs seizoen 1.0

De strak afgewerkte achtergevel!

'Wow, wat een transformatie' was onze reactie toen we het afgewerkte resultaat zagen van de achtergevel. Even geleden vertelden we jullie al dat Iso Protect de achtergevel van het Sundae Huis zou kaleien en waarom dat zo'n goed idee is. Ondertussen kwam Iso Protect langs om dit werk uit te voeren! Kijken jullie mee naar hoe dit verliep én hoe het prachtig eindresultaat eruitziet? 

Een vlot proces

Het team van Iso Protect zakte af naar het Sundae Huis om het kaleien op hun te nemen. Eerst en vooral werd de gevel helemaal gereinigd, zoals je in de video kon zien. Daarna werd de gevel stofvrij gemaakt en werden alle gaten en spleten helemaal opgevuld zodat alles effen was vooraleer het kaleien kon beginnen. Om te zorgen dat er geen kiemen zijn die de kalei kunnen losduwen, werd een mosdodend product aangebracht. Eerst werd nog een laag primer gezet en dan kon de definitieve laag kalei aangebracht worden. Het hele team was goed op elkaar afgestemd, dus dat verliep vlot

Rustgevend wit 

Qua afwerking hadden we de keuze tussen heel wat kleuren en zoals je ziet kozen wij voor wit code 16286 van de STO kaart! Deze kleur zorgt voor een mooie en strakke uitstraling en creëert ook echt een rustgevend gevoel in de stadstuin. In de keuken werken we al met kleur, dus leek ons een witte afwerking ideaal om het evenwicht toch wat te behouden. De gevel is dan wel wit, maar wel zeer gemakkelijk in onderhoud. Tijdens het kaleien brengt Iso Protect namelijk een product aan dat zelfreinigend is, waardoor het vuil bij een regenbui meteen weggespoeld wordt. Geen zorgen in het Sundae Huis, dat is de bedoeling! 

Wil je nog eens alle voordelen van kaleien checken? Bekijk dan zeker deze blog nog eens! 

Een echte meerwaarde 

We zijn súper blij met het resultaat! De toekomstige bewoners van het Sundae Huis zullen tijdens warme dagen heerlijk kunnen ontspannen in een zalige stadstuin. En dat zeker mede door de mooi afgewerkte look van de wit gekaleide achtergevel!

Eens de tuin volledig afgewerkt is, zullen we het geheel zeker nog eens in beeld brengen. Dan kan je pas echt het mooie resultaat aanschouwen! En dat zal héél binnenkort zijn, dus er is maar één boodschap: blijven volgen

Wat vinden jullie van het resultaat?
Laat het hieronder zeker eens weten, we zijn benieuwd naar jullie reacties! 

Hierboven reeds een sneak peek naar de stadstuin! Binnenkort tonen we hoe deze tot stand kwam!

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.