Modieuze bedden van Beka® voor een comfortabele nachtrust

"Het Sundae Huis moet een warme thuis worden", is altijd al ons motto geweest voor deze verbouwing. En een warme thuis, dat creëren we ook door van het huis een comfortabele plek te maken. Een belangrijke factor hierin zijn kwalitatieve bedden, die voor een goeie nachtrust zorgen. Waarop je bij het kiezen van een bed dan precies moet letten en welke opties er allemaal zijn? Daar kennen we zelf ook niet super veel van ;-). Gelukkig hielp slaapadviseur Luc van Beka® ons bij deze belangrijke keuze! 

Ontdek in deze nieuwe aflevering hoe wij bij Beka® op zoek gingen naar de perfecte bedden voor het Sundae Huis:

Frisse vibe in de master bedroom
 

Boxspring met aparte matrassen 

De eerste stap bij het kiezen van een boxspring, is het bepalen van de boxspringbasis. Zo is er de keuze tussen vaste en elektrische boxen, in verschillende groottes. Luc raadde ons aan om in de master bedroom te kiezen voor een elektrische boxspring met twee aparte matrassen. Zo kan elke matras aangepast worden aan de individuele normen en wensen én dankzij de draadloze bediening is het ook mogelijk om de persoonlijke slaappositie in te stellen. Samen slapen was dus nog nooit zo comfortabel ;-).

Wij bestelden de Motorbox Cubic 25 Boxspring (Duo, 180 op 200 cm). 

Een teddystof in lichte tint als hoofdbord

Voor het hoofdbord zijn er ook heel wat mogelijkheden bij Beka®, met verschillende vormen, groottes en stoffen. Zo kan je bijvoorbeeld ook bepalen of je een staand of zwevend hoofdbord wil. Zoals duidelijk is op het mood board, werken we in de master bedroom met een neutrale basis en lichtgroene kleur als accent. Daarom zal een lichte stof zoals 'Curly Beige' met een teddy structuur hier ook goed bij matchen. Als hoofdbord kiezen we hier voor een strakke uitvoering, namelijk het type 'Porto'.

Poten in licht hout 

Een derde stap in het samenstellen van een boxspring, is het kiezen van de poten. Beka® biedt verschillende soorten houten en metalen poten aan, in meerdere vormen en groottes.

Voor het bed in de master bedroom kiezen we voor houten poten, namelijk de 'Wood Frame' in Oak, van 15 cm hoog. We kiezen hier voor licht hout om de frisse vibe in de master bedroom extra te benadrukken! 

GELTEX®-matrassen voor ultiem slaapcomfort 

De laatste, maar tegelijk ook de belangrijkste stap, is het kiezen van de matrassen. Bij Beka® testte Eline de ergonomische matrassen uit. En dat zijn er een heleboel ;-). Genoeg opties dus voor iedereen, afhankelijk van jouw lichaam en slaapritueel.

Naast de typische pocketveermatrassen, biedt Beka® ook GELTEX®-matrassen aan, waar wij zeker en vast fan van zijn! Dit zijn matrassen met een 'slow resilient'- schuim en een Temporis-pocketverenkern, die ondersteuning bieden aan gelijk welk lichaamstype. Daarnaast bieden ze ook een goede ventilatie en zijn ze duurzaam geproduceerd!

Voor de master bedroom bestelden wij dus twee GELTEX®-matrassen, type 'Escape', waarvan één matras in ligcomfort 'medium' en één in 'firm'. 

Ontdek nog meer voordelen van GELTEX®-matrassen

 

Trendy in de jeugdkamer

De tweede slaapkamer, de jeugdkamer, zullen we inrichten in een jonge, trendy stijl. Daarom kiezen we hier voor beigetinten en ronde poten in licht hout. In tegenstelling tot de master bedroom, komt hier een boxspring te staan met een vaste uitvoering en met één grote matras. 

Dit is onze bestelling voor deze kamer:

De zoektocht naar een nieuwe matras is niet altijd eenvoudig. Daarom heeft Beka® een Matrasconfigurator ontwikkeld die in kaart brengt welke matrassen perfect bij je passen. En dat door in slechts twee minuten tijd enkele vragen te beantwoorden over jouw lichaam en je slaaproutine!  

Een goed bed kiezen, dat doe je natuurlijk door heel wat bedden zelf uit te testen. Dat kan door een bezoekje te brengen aan de Beka®-verkooppunten, waar een slaapexpert je met veel plezier adviseert om jouw droombed samen te stellen!

Ontdek een verkooppunt in je buurt 

Wist je trouwens ook dat Beka® trotse Hofleverancier van België is? Zoals ze het zo mooi zeggen: de klant is altijd koning én de koning ook klant ;-). Dat Beka® voor kwaliteit staat, is bij deze wel duidelijk! 

Bekijk alle afleveringen

Benieuwd naar al onze keuzes voor de inrichting én de progress van de verbouwing? 

Bekijk hier alle afleveringen van Het Sundae Huis

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

volg ons avontuur

voor alle interieur- exterieur en styling inspiratie

instagram