Unieke styling dankzij de wanddecoratie van Orac Decor

Als er één iets is waar wij bij Sundae volmondig 'ja' tegen zeggen, dan is het wel creativiteit in huis! En dat vonden we meer dan ooit bij onze Friend Orac Decor, een merk dat muren persoonlijkheid geeft met producten als kwaliteitsvolle 3D-wandpanelen. Voor het Sundae Huis bestelden we zo'n prachtige wandpanelen, om de ruimtes die extra unieke touch te geven. En die ruimtes stralen dankzij deze wanddecoratie pure creativiteit uit, dus wij zijn tevreden! 

Onze volledige ervaring met Orac Decor bekijk je in onderstaande video! 

Sundae's journey 
met Orac Decor 

Omdat we na het eerste Sundae Huis zó enthousiast waren over de gecreëerde look met 3D-wandpanelen, waren we er meteen van overtuigd dat we voor dit project opnieuw zo'n panelen zouden plaatsen. Hoe we voor het tweede Sundae Huis tot dit prachtige resultaat kwamen, bespreken we met veel plezier in deze blog. 

Keuzes maken dankzij stalen 

Wie ons al langer volgt, weet dat we indien mogelijk altijd enkele stalen bestellen om onze keuzes iets gemakkelijk te maken. Dus ook voor deze wandpanelen is het de ideale manier om de verschillende opties te vergelijken. Door deze stalen te zien, konden we ons ook beter voorstellen hoe de wandpanelen er in het Sundae Huis zouden uitzien. 

En leuk nieuws, want je kan met onze code 3 GRATIS samples ontvangen, zodat je deze thuis op het gemak kan vergelijken. Voeg tijdens het afrekenen de code 'SUNDAE' in en geniet van deze actie tot het einde van het jaar! 

Bestel een staal 

Eerst en vooral deden we heel wat inspiratie op! 

Vlotte plaatsing van de wandpanelen 

Voor de plaatsing van de wandpanelen mochten we rekenen op de hulp van Gerry Montina, die ervoor zorgde dat de wanddecoratie correct op de muren geplaatst werd. Maar om te tonen dat de producten van Orac Decor zeker ook DIY-proof zijn, hielp Eline ook even mee met het plaatsen van de wandpanelen. En dat ging met wat uitleg van Gerry zeer vlot! Geen nood, ook jij kan de nodige uitleg krijgen aan de hand van de handige tutorials en handleidingen. Zo kan je dit klusje perfect zelf klaren. Ook alle tools en lijm die nodig zijn om de panelen in een handomdraai te installeren, vind je daar terug! 

Plaatsing met de hulp van Gerry, maar zéker ook ideaal voor DIY-ers onder ons! 

Niet énkel mooi & uniek...

Het leuke aan de wanddecoratie van Orac Decor, is dat je voor gelijk welke kamer in huis een toffe look kan samenstellen. En da's bij deze wel duidelijk, toch? Modern, klassiek, speels, classy... Er is voor elk wat wils!

Good to know:

  • zoals je ziet zijn ze perfect te overschilderen in je favoriete kleurtje. Wij deden dit met verf van Paintfactory
  • daarnaast is de wanddeco van Orac Decor ook waterbestendig,
  • de panelen hebben ook een positief akoestisch en thermisch effect 

Muren met persoonlijkheid 

Orac Decor heeft hun motto 'give your walls personality' méér dan waar gemaakt dankzij deze mooie realisatie in ons Sundae Huis. Zowel de keuken, als de zitkamer én de slaapkamers kregen een mooie update dankzij de 3D-wandpanelen en profielen. Ze geven dé perfecte finishing touch aan elk van deze ruimtes

Dit zijn onze keuzes in het Sundae Huis:

Zin gekregen om ook wanddecoratie van Orac Decor te verweken in je interieur? Zeker doen! 

Meer info op de website 

Focus & WTV

Wist je dat de progress in het Sundae Huis ook te zien was op lokale, West-Vlaamse tv-zender Focus & WTV? Ook rond het plaatsen van deze wandpanelen en de schilderwerken, werd een aflevering uitgezonden. Samen met een handige harry werd aan de slag gegaan met deze decoratieve technieken.

Via onderstaande link kan je de aflevering online herbekijken. Een aanrader als je interesse hebt om wandpanelen te plaatsen en je wel inspiratie en tips kan gebruiken. Veel kijkplezier! 

Bekijk de aflevering hier

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.