keukentoestellen | verbouwen

Toestellen van ATAG: de ideale ingrediënten voor een complete keuken

ATAG

Een eigentijdse keuken is pas helemaal af wanneer het beschikt over hedendaagse keukenapparatuur. Om ons nieuwe Sundae-stekje van een keuken op maat te voorzien, raadde onze ultimate friend Kaster Keukens de toestellen van ATAG aan. Zo dopen we onze keuken om tot het kloppende hart van het Sundae Huis. De hoogwaardige apparatuur van ATAG zou de chef in ons naar boven halen, dat belooft! :-)

Ready for the full experience

Wie ATAG zegt, zegt het ATAG Experience Center in Denderhoutem. Het is de ideale plek om de keukenapparatuur te voelen en de meerwaarde ervan te beleven. Geloof ons, we spreken uit ervaring. :-)

Benieuwd naar onze avonturen in het ATAG Experience Center en onze kennismaking met de hoogwaardige apparaten? Check de video hieronder!

“In het ATAG Experience Center kunnen bezoekers onze toestellen leren kennen”, vertelt Kris van ATAG. “Adviseurs nemen er uitgebreid de tijd om een volledige uitleg te geven en de verschillende apparaten te helpen vergelijken. Daarnaast is het mogelijk om de verbouwplannen erbij te nemen en in te schatten hoe de puzzel gelegd kan worden.”

Dat mochten we zelf ondervinden tijdens ons bezoekje aan het Experience Center. Een bezoek duurt ongeveer 2 uur, en in die tijd konden we alvast kennismaken met onze nieuwe combi-stoomoven en inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

tip: bewaar op Pinterest

De combi-stoomoven combineert de voordelen van een traditionele oven en een stoomoven. Het is het ideale apparaat om te bakken, grillen en stomen. De ruime inhoud, het soft-closesysteem en de minimale hoeveelheid condenswater zijn slechts enkele voorbeelden van de gebruiksvriendelijkheid van dit toestel.

De ideale aanvulling voor onze combi-stoomoven? Inderdaad, een combimicrogolfoven. Het exemplaar dat ons een warm gevoel gaf, is een multifunctionele oven én krachtige microgolfoven in één. Dankzij de 11 ovenfuncties, 69 automatische programma’s en voorverwarm-, warmhoud-, bordenwarm- en ontdooifuncties beschik je over een heel arsenaal aan mogelijkheden. Allemaal te bedienen dankzij de metalen draaiknoppen en de interactieve touchcontrol-toetsen.

De hoogtechnologische inductiekookplaat laat ons dan weer koken met precisie. Een van de redenen daarvoor is de geïntegreerde afzuiging die de rook en dampen geruisloos laat verdwijnen. Daarnaast is het toestel uitgerust met Celsius°Cooking, waardoor elk gerecht tot op de graad en de seconde nauwkeurig kan worden bereid. Ideaal om in alle rust de lekkerste en mooiste gerechten te creëren.

What else …

Met een combi-stoomoven en een inductiekookplaat kom je als veelbelovende chefkok al een heel eind. Toch heeft de Sundae-keuken nog heel wat meer toestellen nodig om volledig uit te blinken en onze grommende buiken te stillen.  

Zo zal een inbouwkoelkast onze ingrediënten en maaltijden koel en vers houden. De elektronische thermostaat zorgt voor een constante en makkelijk aan te passen temperatuur. Daarnaast is de koelkast volledig flexibel in te delen, dankzij de verstelbare draagplateaus en deurvakken. De dubbele transparante groentelade biedt genoeg ruimte om je favoriete groenten en fruit lang te bewaren. Ten slotte wordt de inbouwkoelkast tot in de puntjes afgewerkt dankzij een deur-opdeurmontage en sluit hij zacht dankzij het soft-closesysteem.

Je leest het: ATAG biedt heel wat apparaten waar iedere hobbykok bij begint te watertanden. Wij alvast ook! Kookplezier brengt echter ook heel wat afwas met zich mee. Maar geen nood! Dankzij de geïntegreerde ATAG-vaatwasser wordt het keukengereedschap vlekkeloos proper gemaakt. De bovenkorf van deze vaatwasser is in hoogte te verstellen, waardoor eenvoudig extra ruimte kan worden gecreëerd. Eens klaar met wassen en drogen gaat de deur van de vaatwasser automatisch open, wat de droging nog beter stimuleert. 

Ten slotte is het eenvoudig om deze vaatwasser in je keuken te integreren. Het scharniersysteem, de geïntegreerde antihevelset en de afmetingen zorgen voor een naadloze plaatsing in de keuken.

Tijdens onze ATAG-kookdemo’s staat de totaalbeleving voorop en laten we je de toestellen nog beter doorgronden

The cherry on the cake

Het is duidelijk: ATAG heeft alles in huis om van iedere keuken een kookparadijs te maken. En mochten we nog niet helemaal overtuigd zijn, kunnen we altijd deelnemen aan de ATAG-kookdemo’s: “Tijdens onze kookdemo’s staat de totaalbeleving voorop en laten we je de toestellen nog beter doorgronden”, verklaart Kris. “Het is een avond van informeren en adviseren. Je test de toestellen uit, probeert de verschillende functies en proeft het eindresultaat van je kookkunsten.” Misschien springen we toch maar eens binnen ... :-)

Schrijf je hier in voor een kookdemo 

Ohja, ook nog dit: bij ATAG zetten ze sterk in op klanttevredenheid. “Onze producten worden uitgebreid getest”, vertelt Kris. “Vooraleer ze op de markt komen, willen we de consument een perfect product garanderen. Verder geniet de klant ook van een garantie van 5 jaar of, bij aankoop van vier of meer toestellen, een verlengde garantie van maar liefst acht jaar.” Van een klantvriendelijke service gesproken!

Smaakt naar meer? Check de ATAG-website en ontdek hun talloze keukentoestellen. Benieuwd naar het Sundae-kookparadijs? Stay tuned, we houden je zeker op de hoogte! Het enige wat jij hoeft te doen, is onze blog en Instagram in de gaten houden.

Bekijk hier alle afleveringen 

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.