Prachtige kasten op maat van het Sundae Huis dankzij Maatkasten Online

Dat voldoende opbergruimte in een woning echt cruciaal is? Dat is gewoon een feit. Maar dat ruimte voor al je spullen creëren ook op een stijlvolle manier kan? Dat bewijst onze Friend Maatkasten Online absoluut. Voor het Sundae Huis bestelden wij enkele praktische én mooie maatkasten, die we zelf ontwierpen via hun online 3D-tool. Na een opmeetservice en de levering van alle onderdelen, brachten we de montage van de kasten helemaal zelf tot een goed eind. Het resultaat zijn vier prachtige, kwaliteitsvolle kasten die perfect op maat zijn van het Sundae Huis. 

Onze volledige ervaring met Maatkasten Online, van ontwerpen tot plaatsing, bekijk je in onderstaande video!  

Sundae's journey
met Maatkasten Online 

Maatkasten van hoge (schijnwerkers)kwaliteit online bestellen in 1, 2, 3? Dat doe je bij Maatkasten Online. Via een configurator, voor een scherpe prijs én ook DIY-friendly. We leggen in deze blog graag uit hoe wij tot onze droomkasten kwamen. 

Maatkasten ontwerpen met 3D-tool 

Een kast op maat bestellen in no time, dat begint bij de super handige configurator op de website van Maatkasten Online. Dankzij deze online tool kan je jouw droomkast from scratch ontwerpen. Je krijgt de keuze tussen allerlei types kasten (zoals een dressing, commode, techniekenkast...), waarmee je vlot van start kan gaan. Dankzij de vele specificaties zoals het aantal opbergvakken en lades, evenals de afwerking van de kledingrails en handgrepen, kan je elk detail van de kast configureren

Om een beter zicht te krijgen op de verschillende kleuren en afwerkingen, bestelden we ook enkele gratis kleurstalen. Ideaal om te kunnen vergelijken en de beste keuze te maken. 

Ontdek de 3D-tool 

Maatkasten via de online 3D-tool ontwerpen is super gemakkelijk! 

Opmeetservice & advies

Heb je nood aan extra advies? Dan kan je gemakkelijk een opmeetservice inboeken! Omdat wij graag de onderverdelingen extra wilden bespreken en de handgreepjes in real life wilden zien, kwam expert Bart van Maatkasten Online langs. Hij nam de taak op zich om de ruimte voor elke kast zorgvuldig op te meten aan de hand van een laser en ons vakkundig advies te geven over de indeling. Na deze opmeetservice ontvingen we van Bart een kant-en-klaar ontwerp, dat ook in ons online account beschikbaar is. 

Meer info over de opmeetservice

Alles ruimtes werden opgemeten en we kregen extra advies over de indeling en afwerking.

DIY-mode on 

Na de opmeting en met ons ontwerp in de hand, konden we meteen onze maatkasten bestellen via de website. Daarna werden alle onderdelen van de kasten geleverd aan huis, inclusief benodigdheden zoals montagelijm, vijzen en scharnieren. Dankzij de uitgebreide, maar toegankelijke montagehandleiding waren we gemotiveerd om zelf aan de slag te gaan met de montage van de kasten, #DIY.  Technische kennis is geen vereiste, want elke stap van de montage wordt duidelijk omschrijven met bijhorende tekeningen en de sticker op elk onderdeel maakt duidelijk waar deze moeten komen. De kasten van Maatkasten Online monteer je dus makkelijk zelf! Zo bespaar je op installatiekosten én kan je trots zijn het eindresultaat! 

Bekijk de volledige aflevering over de DIY plaatsing 

Alle onderdelen werden montageklaar geleverd aan huis. 

De monteren, zoals je ziet helemaal #diyfriendly 

Praktisch, kwaliteitsvol en perfect voor DIY-ers

Volledig op maat van het Sundae Huis 

Voilà, that's it! Maatkasten online besteld én gemonteerd in 1, 2, 3! De vijf maatkasten brengen zo'n mooie meerwaarde aan het Sundae Huis, doordat ze per-fect passen in het interieur, super praktisch zijn en vooral helemaal op maat zijn van de ruimtes in het Huis! 

Heb jij ook zin gekregen om een maatkast te bestellen? 

Meer info op de website

Alle kasten van Maatkasten Online in het Sundae Huis

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

het Sundae Huis 2.0