De start van een nieuw verbouwavontuur: Sundae Huis 2.0

Hey! We're Sundae

Ben je een nieuwe volger?

Laten we beginnen met ons even voor te stellen!
Wij zijn Sundae, Eline en Zara. Twee jaar geleden startten we deze online community om jullie te inspireren met heel wat woonideeën. Door binnen te kijken bij everyday interiorista's met haalbare, toegankelijke interieurs, maar ook met onze verbouwprojecten die we samen met onze bouw-, exterieur- en interieurpartners online brengen van A tot Z onder 'Het Sundae Huis'.

Hierover hebben we dus groot nieuws! 

WE'RE READY! 

Even geleden toonden we jullie het eindresultaat van ons eerste Sundae Huis. We lieten toen ook weten dat we volop op zoek waren naar een tweede pand, want de verbouwkriebels zijn er nog steeds ;-). Daarom zijn we súper enthousiast om jullie te vertellen dat we klaar zijn voor een nieuw verbouwverhaal: Sundae Huis 2.0!

Benieuwd waar ons avontuur dit keer plaatsvindt? En hoe het Huis eruitziet?

Je ziet het in onderstaande video! 

Op een nieuwe start! 

Het eerste Sundae Huis stond in Roeselare, onze thuisbasis. Dit keer werden we verliefd op een bel-etage woning uit de Sixties in Kortrijk! Het is perfect wat we zochten: een oud pand met karakter en heel wat potentieel. Het is duidelijk dat de woning een hele upgrade nodig heeft. Ideaal project voor Sundae dus ;-) Het komende jaar zullen we het Huis helemaal van A tot Z verbouwen en tot in de puntjes afwerken. We nemen jullie mee in alle stappen en keuzes die we maken, hier op onze blog én op onze socials. Zo hopen we jullie te inspireren en ideeën te geven voor jullie verbouwing en/ of interieur! 

En eerlijk, we zijn ook wel ietsje verliefd geworden op de bruisende stad Kortrijk. Zoals je in de video zag, gingen we ook al even op ontdekking in de stad waar we de komende maanden heel wat aanwezig zullen zijn. Het Sundae Huis 2.0 bevindt zich in de wijk genaamd 'De Blauwe Poort', ten zuiden van de historische binnenstad. Het Huis ligt vlakbij het stadspark De Blauwe Poorte en op amper 10 minuten fietsen sta je in het centrum van Kortrijk. Nóg een reden waarom we meteen verkocht waren aan het Huis!

tip: bewaar op Pinterest

Nieuw Sundae Huis, nieuwe stijl

Een nieuw Sundae Huis, betekent ook een nieuwe stijl! Vorig seizoen gingen we helemaal voor de Art-Deco feeling met groene accenten. Deze keer gaan we voor een andere vibe! Sundae Huis 2.0 geeft ons de kans om te experimenteren met andere kleuren, producten en materialen.


Benieuwd?


Ons creatief brein staat op scherp! Samen met onze Friends tonen we binnenkort al enkele mood boards en ideeën! Ook de indeling laten we al voor een stukje op jullie los! 

We brengen 'de jaren 60 vibe' maar in een hedendaags jasje!

Ultimate Friends

Geen Sundae Huis, zonder onze ultieme partners, onze FriendsOm het Sundae Huis 2.0 om te toveren in een inspirerende woning, hebben we natuurlijk wel wat hulp nodig. Tijdens de verbouwing werken we terug samen met heel wat bouw-, exterieur- en interieurpartners.

Mede dankzij hen zal het Huis:

  • een stevige basis krijgen
  • duurzaam zijn
  • tip top ingericht en gestyled worden
  • en vooral voordoen aan alle hedendaagse normen en eisen

Welke stappen en met welke merken we een friendship aangingen? 
Dat tonen we binnenkort!

Delen:

Reacties

Christian Weydts, zo, 10/09/2022 - 09:21
Veel succes dames , we zijn echt benieuwd hoor👍😉
Sundae, ma, 10/10/2022 - 10:53
Dank je wel! :-)

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.