De ideale vloeren voor onze verbouwing

Een verbouwing van A tot Z: daar horen natuurlijk ook nieuwe vloeren bij! Een keuze waar je best gronding over nadenkt, want vloeren zijn nu éénmaal niet als een nieuw boeket bloemen en vervang je dus liefst niet zomaar. Belangrijk is dus dat deze vloeren de stijl van je huis accentueren én dat ze onderhoudsvriendelijk en kwaliteitsvol zijn. Sundae-volgers die ook onze eerste verbouwing meevolgden, zullen waarschijnlijk wel weten dat wij onze match hierin al vonden. Floorify biedt vloeren aan die méér dan enkel stijlvol zijn. Net zoals vorig jaar gingen we langs in een belevingswinkel van Floorify, deze keer in houthandel Leirman te Gistel. Daar konden we onze favorieten voor het Sundae Huis 2.0 op groter formaat bekijken, wat kiezen nog eenvoudiger maakte. 

Ontdek onze zoektocht in de video! 

Een voorproefje... gratis stalen! 

Beslissen welke vloeren het beste in het Sundae Huis zullen passen en welke kleuren matchen met de andere materialen? Dat kunnen we natuurlijk niet in 1, 2, 3. Vooraleer we langsgingen in de belevingswinkel, bestelden we alvast al staaltjes van onze favoriete vloeren op de website van Floorify. Wist je dat je drie gratis stalen kan bestellen? Echt de beste manier om verschillende opties te vergelijken en ze eens in real life te zien én voelen. Je zag de stalen waarschijnlijk al vaak passeren, want we nemen ze graag mee naar elk showroombezoekje zodat we alle materiaalkeuzes kunnen matchen hiermee. De vloer is toch immers een echte basis van je woning! 

De vloeren van Floorify zijn rigide vinyl vloeren, die warmte uitstralen en tegelijk zeer gemakkelijk zijn in gebruik. De ruime keuze aan karaktervolle kleuren en variatie in formaten (planken, visgraat en tegels) maken de vloeren geschikt voor elke ruimte in huis. Waarom we graag met Floorify aan de slag gaan? De planken lijken net écht hout, je kan heel wat verschillende looks creëren en ze zijn ook zeer gemakkelijk om te plaatsen! 

FLASHBACK VLOER SUNDAE HUIS 1.0

Herken je deze foto's nog? Het resultaat van de Floorify-vloeren in het eerste Sundae Huis in Roeselare. De reacties waren fantastisch en ook de bewoners van het Huis waren heel erg fan! 

Méér dan enkel mooi

01: renovatievriendelijk 
Floorify vloeren zijn de ideale vloeren bij een renovatie, aangezien ze super dun zijn en dus perfect in combinatie met een ondervloer, op een bestaande vloer geklikt kunnen worden. Bye bye lelijke, oude tegels! 

02: tegen heel wat bestand 
Wist je dat de Floorify vloeren vlek-, schok- en waterbestendig zijn? Je hoeft je dus geen zorgen te maken over je spelende kinderen. De vloeren kunnen heel wat aan! 

03: heerlijke stilte
Doordat de vloeren van Floorify het geluid absorberen, zal je dus geen last hebben van een vervelend geluid als je per ongeluk iets op je vloer laat vallen. Zalig, zo'n stille vloer! 

04: warme voetjes
Net zoals echt hout, nemen de Floorify vloeren heel snel de omgevingstemperatuur aan. Daardoor voelen ze warm aan de voeten en kan je met plezier de hele dag blootvoets rondlopen, zonder dat je last krijgt van koude tenen ;-) 

perfecte combo met vloerverwarming

Anders dan vorig jaar, kiezen we deze keer voor vloerverwarming. Ideaal dus dat de Floorify vloeren uitermate geschikt zijn in combinatie met vloerverwarming. Dit omdat ze slechts 4-4,5 mm dun zijn, en een lage warmteweerstand hebben. Zeker in combinatie met de Comfort ondervloer zijn deze vinyl vloeren dus i-de-aal voor vloerverwarming. Say yes to warme voetjes!  

Betonlook vloer als contrast met hout 

Omdat in de zit- en eetkamer & in de keuken de houttinten zeer aanwezig zullen zijn, lijkt ons een betonlook op de vloeren een mooie optie om contrast te brengen in de leefruimte. De 'Etna' en 'Ceppo' tegel zijn dus ideaal om deze look te creëren. Omdat de Etna tegel iets rustiger is en we het geheel niet té druk willen maken, lijkt deze vloer ons perfect! De Etna vloer zal de basis vormen over de gehele leefruimte en zal dus mooi doorlopen, zodat er -samen met het hout- één stijl  gevormd wordt. 

 

tip: bewaar op Pinterest

Neutrale gietvloer look 

De polyvalente ruimte helemaal beneden in de woning willen we vooral neutraal inrichten. De Jellyfish tegel overtuigde ons in al zijn eenvoud! De polyvalente ruimte kan -zoals het woord het zelf zegt- op verschillende manieren ingericht worden. Daarom willen we het voor de toekomstige bewoners van het Sundae Huis mogelijk maken om van deze ruimte helemaal hun ding te maken. Zo'n vloer is daarvoor zeker geschikt lijkt ons!  

Warme houten vloer in de slaapkamers 

Op de bovenverdieping willen we vooral warmte brengen in de slaapkamers. Om een warm gevoel te creëren is hout natuurlijk the way to go!

Hoewel er veel varianten zijn in de houten planken collectie van Floorify, sprak de 'Île de Ré' vloer ons meteen aan! 

Ook overtuigd om een Floorify-vloer te plaatsen? Of ben je nog op zoek naar inspiratie en kan je wel wat advies gebruiken? 

ontdek een Floorify-verdeler in jouw buurt 

De volgende keer in Het Sundae Huis

... maken we nóg meer keuzes! Verhelst is onze ultimate Friend voor alle tegels in het Huis en daarom namen we een kijkje in de mooie showroom! 

Alles van het Sundae Huis (her)bekijken? 

Bekijk hier alle afleveringen 

Delen:

Reacties

Margaux Vandem…, wo, 12/13/2023 - 15:17
Beste,
Zou het mogelijk zijn om gratis stalen toe te sturen aan de hand van kleurenwaaiers of een boek naar het adres Oostrozebeeksestraat 19, 8531 Hulste (Harelbeke). Alvast bedankt!

Mvg
Margaux Vandemoortele
Sundae, wo, 12/13/2023 - 15:21
Dag Margaux, bedankt voor je interesse ;-)
Stalen hebben wij zelf niet, maar je kan ze altijd bestellen op de Floorify website https://www.floorify.com/gratis-stalen
succes!

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.